00:44

Ne propustite večerašnju epizodu Bara! Nove svađe i ljubavni raspleti! Pogledajte kako su se snašli Vasići

RIJALITI BAR

NOVE SVAĐE U BARU Sanja i Kristina se ozbiljno posvađale, a Darko ima veliki problem sa sinom Svenom VASIĆI BRILJIRAJU SA SAVETIMA

Bar -

Ne propustite večerašnju epizodu Bara!

Večerašnju epizodu možete gledati na ovom linku od 22h OVDE.

rijaliti
foto: Kurir televizija

U večerašnjoj epizodi Bara gledaćete nove svađe. Sanja Jakšić i Kristina Stanković posvađale su se neverovatno. A sukob izmešu oca i sina, zbog mnogih neslaganja i dalje traje. Darko Vadlja daje savete svom sinu Svenu koji izgleda da neće da ga sluša.

Takođe, sukob između Ksenije Kranjec i Ivana Neškovića i dalje traje.

Ksenija Kranjec i Ivan Nešković ne prestaju sa svakodnevnim sukobima u Baru i stanu, a ovog puta scenu su napravili usred noći.

Dok su mnogi učesnici spavali, Ksenija je počela da viče i da se svađa sa Ivanom. Tvrdila je da ju je on probudio pa je napravila skandal. Sve to izazvalo je bes kod Ivana koji je urlao i psovao.

Takođe, Rade i Rada Vasić su se odlično snašli u Baru, a to dokazuju i saveti koje Rada i Rade svakodnevno daju barovcima. Večeras posebno gledajte kako su imali zanimljiv razgovor Rada Vasić i Darko Vadlja.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

Pratite i Puls Bara koji vas čeka svakog radnog dana u 13:10 na Kurir televiziji, ukoliko propustite epizodu reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa.

Bar satnica vikend, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu.

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:21

Rade i Rada Vasić došli u Bar da zakupe lokal za dnevnu žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track