SEĆATE SE MIKE I GIBE? Šuškalo se da menjaju POL, baba ih IZBACILA iz kuće, roditelji im opet u rijalitiju a ovako danas izgledaju
Foto: Damir Dervišagić

rada i rade ponosno na blizance

SEĆATE SE MIKE I GIBE? Šuškalo se da menjaju POL, baba ih IZBACILA iz kuće, roditelji im opet u rijalitiju a ovako danas izgledaju

Bar -

Rade i Rada Vasić, stari znanci rijaliti programa, ušli su u Bar, i oni će biti organizatori ovonedeljnih vikend žurki, a imaće posebne zadatke u pripremi.

Rada i Rade su postali poznati javnosti kada su se prijavili u emisiju "Ja menjam ženu", a potom su i u Velikom bratu zaradili 10.000 evra. Imaju šestoro dece, tri sina i tri ćerka, a najpoznatiji su blizani Mika i Giba Vasić.

Vasići, rijaliti Bar, Rada Vasić
foto: Printscreen, Kurir TV

Simpatični blizanci su frizeri, a domaća javnost upoznala je tokom Velikog brata koji se prikazivao 2015. godine, a učestvovali su i u Zadruzi.

Iako je u toj sezoni bilo pregršt skandala i čudnih kandidata, braća su osvojila simpatije gledalaca svojom otvorenošću i direktnošću. Često su nastupali pred kamerama, a nije im bio problem da se preruše u žene.

Pre nekoliko godina na Fejsbuku se pojavila fotografija na kojoj je Mika obučen u ženu. Tada je negirao da se radi o njemu, a slične su izjave davali i njegovi roditelji Rada i Rade Vasić.

"Vidi se iz aviona da to nisam ja. Neko se lažno predstavlja. Privatno se Giba i ja nikad ne bismo tako obukli. Nemam potrebe da se oblačim u ženu", izjavio je tada Mika, koji je rekao da ne razmišljaju o promeni pola kako su mediji pisali.

Mika Vasić
foto: Printsceen

"Do sada nismo razmišljali o tome da promenimo pol, ali pratite nas, sve je moguće. Ako bude bio neki zadatak da se obučemo kao žene, sigurno ga nećemo odbiti", kažu Mika i Giba Vasić.

Mnogi komentarišu da su naklonjeni istom polu, ali na ovu temu nemi.

"Neka zadrugari prvo kažu kog su oni seksualnog opredeljenja, pa ćemo mi da kažemo naše. Zasad ne otkrivamo kog smo seksualnog opredeljenja", tajanstveni su bili tada blizanci.

Međutim, ono što se desilo nakon učešća u Velikom bratu bacilo je senku na sliku koju je javnost imala o njima. Naime, kod bake Branke Radić živeli su osam meseci nakon izlaska iz rijalitija. Sa njom je potpisan ugovor o doživotnom izdržavanju i sve se činilo kao idealno. A onda ih je baka naprasno izbacila iz kuće jer, kako je isticala, nisu ništa drugo radili sem što su mazili njenu mačku.

Branka je blizance tužila jer nisu vodili računa o njoj i tražila raskid ugovora, a oni na sudu nisu pristali na to i žalili su se. Pravdali su se da je baka Branka pokušavala da im "podvali" piletinu koju u zamrzivaču drži od 2013. godine i začine od 1997, plašeći se da će se otrovati.

Uz to što se vuku po sudovima, ne kriju da i dalje uživaju u popularnosti.

"Malo smo u Srbiji, malo u Nemačkoj, a malo u Austriji. Trošimo pare od Velikog brata. Ima se, može se", rekao je tada Mika.

Podsetimo se, iako su im roditelji od učešća u rijalitiju dobili oko 10.000 evra, Miku i Gibu snimili su usred Minhena kako čekaju red za socijalnu pomoć.

Fotografiju možete da pogledate ovde.

"Ma kakva pomoć, to su gluposti. Bili smo s tetkom na pijaci", rekli su Mika i Giba. Čitatelj je poslao fotografije i tvrdi da to nije pijaca, već mesto gde se deli socijalna pomoć. Blizanci su došli s praznim torbama koje su ubrzo napunili voćem, povrćem i testeninom. Da je zaista reč o mestu gde dolaze siromašniji građani kako bi dobili besplatnu hranu, govore i i fotografije koje smo našli na stranici minhenske humanitarne organizacije koja se bavi socijalno ugroženima.

"Ne razumijem kakva pomoć? Mi tamo ne idemo. Hvala Bogu za toliko imamo" tvrde braća Vasić. Dodaju da ih na ulici stalno zaustavljaju i traže autograme i fotografiju.

vMika i Giba kako je rekao njihov otac rade kao frizeri, a danas ovako izgledaju.

Giba i Mika Vasić
foto: Printscreen

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track