01:52

DARKO NAPUSTIO SINA! Ja njega ne treba da štitim od drugih, VEĆ DRUGE od njega samog

ŠOKANTNO

DARKO NAPUSTIO SINA! Ja njega ne treba da štitim od drugih, VEĆ DRUGE od njega samog: OD SADA JE SAM

Bar -

Darko je bio jedan od gostiju Pulsa Bara gde je otkrio da je odlučio da se udalji od svog sina i da ga pusti da radi šta hoće. Jer smatra da njegova reč, više ništa ne vredi kod Svena.

- Siguran sam da samo čekaju da izađem. Mirni oni, miran ja, a meni je najvažnije da sam miran. Za mene bi bilo najbolje da me izbace - rekao je Darko.

Puls Bara
foto: Kurir Televizija

Aleksandar Panić, novinar Kurira, istakao je da Darko može još mnogo da pokaže i da ima mnogo potencijala.

- Darko mi je mnogo više iskreno obećavao kada je ušao nego sada. Jednostavno ga je nešto mnogo razočarao i potonuo. Mislim da ima mnogo potencijala i da može dosta da pokaže. Najveći problem je što su i Sven i on u istom rijalitiju - rekao je Panić.

Aleksandar Panić
foto: Kurir televizija

Darko je ovaj put bio oštar i izjavio je da sebe smatra od sada posebnim takmi

- Sven ima oscijaliciju raspoloženja. Danas sam odlučio da sam apsolutno sam, a Sven neka radi kako želi. Jedno govorim on drugo radi. Ja njega ne treba da štitim ni od koga, već druge od njega, jer ne znam šta mu može puknuti u glavu - izjavio je Darko.

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Podsetimo, Darko je zabranio Svenu da pije mada ga on nije poslušao i to je uradio. Takođe mu je Darko strogo naglasio da ne sme da pruža nikakav fizički kontakt, što se ne dugo zatim i dogodilo sa Davorom s kojim je imao u tom trenutku problem.

Bar menadžer je potom imao primedbe na Svena što se tiče rada u Baru, mada pošto nije to mogao da reši sa Svenom lično probao je sa Darkom. Ali ni to nije uspelo. Zato i ne čudi Darkovo trenutno ponašanje. Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:38

Učesnici rijalitija Bar kao na iglama: Produkcija nikad oštrija u uslovima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track