SPREMA SE TAJNA SVADBA! Barovci krišom spremaju SPEKTAKL: Vasići opet pred oltarom
Foto: Kurir

šou KAKAV SE NE PAMTI

SPREMA SE TAJNA SVADBA! Barovci krišom spremaju SPEKTAKL: Vasići opet pred oltarom

Bar -

Bračni par Rada i Rade Vasić pobrali su velike simpatije gledalaca rijalitija Bar na Kurir televiziji, a ove nedelje njima se priprema veliko iznenađenje.

Rada Vasić
foto: Kurir

Barovci pred sobom imaju ozbiljan izazov koji će zabaviti kako njih, tako i publiku. Naime, Kristina Stanković i Davor Darmanović zaduženi su da organizuju svadbu Vasićima.

Bar
foto: Kurir televizija

Vasići ni ne slute kakav ih spektakl očekuje i to baš na dan kada će proslaviti 42 godine braka. Oni će, zapravo, obnoviti zavete pred kamerama rijalitija Bar, a nema sumnje da će svojom spontanošću oduševiti i barovce i gledaoce.

Rada će imati priliku da ponovo bude u ulozi mlade, a Rade u ulozi mladoženje, tako da nema sumnje da će se u subotu u Vlajkovićevoj 8 desiti provod o kom će se pričati danima!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

02:17

Rada Vasić o intimnim odnosima u Baru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track