DANAS JE POZNAT KAO NAJVEĆI RIJALITI ŽENSKAROŠ I SKANDAL MAJSTOR! Prepoznajete li dečaka sa slike?
Foto: Privatna arhiva

ima i brak iza sebe!

DANAS JE POZNAT KAO NAJVEĆI RIJALITI ŽENSKAROŠ I SKANDAL MAJSTOR! Prepoznajete li dečaka sa slike?

Bar -

Ovaj poznat dasa danas ima 25 godina, ali već iza sebe ima brak, a kako smo saznali razveo se jer je varao suprugu.

bar
foto: Privatna arhiva

Po zanimanju je električar i nema nikakva iskustva u ugostiteljstvu, ali se prijavio u rijaliti Bar budući da želi da snimi pesmu ako pobedi u rijalitiju.

Voli starije tete kako je naveo u intervjuu , a u rijalitiju smoo videli i da je pravi ženskaroš. Imao je avanturu sa Sofija Unom, a onda je prešao na Kseniju. Sada je u vezi sa njom, a njihove svakodnevne svađe i koškanja ne prestaju da interesuju javnost.

bar
foto: Privatna arhiva

Ukoliko još uvek niste pogodili o kome je reč, ovo je Ivan Nešković, učesnik rijaliti Bara.

bar
foto: Privatna arhiva

Ivan Nešković dobio je i epitet nasilnika jer je u rijalitiju "Bar" pokazao agresivnost kako prema muškim takmičarima, tako i prema devojkama. Gledaoci pamte njegove žustre svađe sa Sofijom Unom Manić sa kojom je bio u vezu, koje su često bile na ivici fizičkog obračuna.

bar
foto: Privatna arhiva

Tako je i sa Ksenijom Kranjec, njegovom aktuelnom devojkom u "Baru". Međutim, kada se povede priča sa Ivanom u četiri oka, on odaje potpuno drugačiji utisak. Impulsivan jeste, ali njegovo ponašanje nije ni najmanje agresivno kada komunicira sa ljudima za koje smatra da ga ne provociraju. U intervjuu za Kurir Ivan je govorio o svom životu, porocima, problemima sa zakonom i odnosu sa cimerima iz rijalitija koji se emituje na Kurir televiziji.

bar
foto: Privatna arhiva
Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:14

Sanja sasula sve u lice Sofiji za ponovni ulazak u Bar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track