16:51

BAROVCI FINALISTI DOBILI SPECIJALNE ZADATKE!

rijaliti bar

BAROVCI FINALISTI DOBILI SPECIJALNE ZADATKE! Sve obajvijeno velom misterije EVO ŠTA TREBA DA RADE KAKO BI BILI BLIŽI POBEDI

Bar -

U Baru se sve više zakuvava, kako se bliži finale i kraj Bara.

U večerašnjem izdanju pregleda dana Bara barovci su imali poseban zadatak. Menadžer Bara Nenad Mirković došao je u Bar sa korpom sa zadacima. Barovci koji su finalisti izvlačili su kartice sa zadacima.

Bar
foto: Kurir televiyija

Prvi da izabere svoj zadatak imao je čast Darko Vadlja.

Menadžer Nenad Mirković je takođe i rekao pravilo da će Darko odlučiti ko će sledeći birati zadatak, pa će taj sledeći reći ko će sledeći birati zadatak i tako do poslednjeg.

Barovcu su odgovarali na pitanje šta misle ko od njih najmanje zaslužuje da bude u finalu.

Podsetimo, finalisti su - Darko Vadlja, Dejana Deletič, Davor Darmanović, Kristina Stanković i Sanja Jakšić.

Svi su zajedno odgovorili da je to Darko. Zbog toga je Darko i bio taj koji je prvi izvukao zadatak.

Potom je kovertu izvukla Kristina, pa Sanja, onda Dejana, i na kraju Davor.

Bar
foto: Kurir televiyija

Davor je uz kovertu dobio i specijalan zadatak, a to je izazov da sutra do 11 časova da smisli izazov u kom će publika glasati koji će barovci biti izabrani i odraditi isti taj. Međutim, ne sme da štedi nikoga i moraće da smisli originalni izazov, a publika će glasati.

1. Davor je dobio zadatak da nekome zabiberi, a rekao je da će se baš potruditi. Davor je dobio zadatak da rasporedi barovce i da napravi Bar, po jest, da postavi Bar onako kako on misli da treba. Takođe, smislio je da rade u bade-mantilima i rolerima, rekao je kroz smeh Davor.

1 / 8 Foto: Kurir televiyija

2. Sanja nije htela da kaže svoj zadatak, nego je samo prokomentarisala da neće reći šta je njen zadatak. Ali, je ubrzo otkriveno šta je njen zadatak - a, to je da iznenadi svakog barovca.

Takođe, poenta priče je da ukrase kutiju sa nečim što njih opisuje. A Sanja je ukrasila svoju kutiju stikerima i stvarima koje voli. A poenta je da se ono što piše na kutiji poklapa sa onim što piše u kutiji.

1 / 10 Foto: Kurir televiyija

3. Kristina ima zadatak da nađe poznati ličnost koja će da je 5 minuta predstavlja.

4. Dejana ima zadatak da u subotu napravi žurku i da dovede što više njenih ljudi. Dejana se odmah organizovala i prionula na okretanje brojeva.

5. Darkov zadatak ostao je nepoznat.

Bar
foto: Kurir televiyija

Zapratite BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i Youtube.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARa naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

32:34

DARKO JE IZJEDNAČIO REZULTAT! Borba za 30.000 evra se nastavlja - (EP 77 DEO2)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track