06:48

Menadžer dao barovcima POSEBAN ZADATAK, pa odmah usledila ŽESTOKA RASPRAVA! Nije im dugo trebalo

rijaliti bar

PADAJU MASKE 4 DANA PRED FINALE! Menadžer dao barovcima POSEBAN ZADATAK, pa odmah usledila ŽESTOKA RASPRAVA! Nije im dugo trebalo

Bar -

Finale prve sezone rijaltija Bar zakazano je za nedelju, 13. mart, a preostalih pet učesnika odbrojava dane do saznanja ko će od njih postati bogatiji za 30.000 evra.

Povodom zvaničnog plasmana u finale, menadžer Nenad Mirković zadao je barovcima poseban zadatak - da sednu i otvoreno pričaju jedni o drugima i iznesu svoje mišljenje i utiske.

Ipak, sve je otišlo u drugom pravcu i izbila je rasprava!

Bar
foto: Kurir televiyija

Davor, Kristina, Dejana, Sanja i Darko složili su se da ih je u startu najviše nervirao Damir, ali da su ubrzo promenili mišljenje o njemu i u potpunosti ga zavoleli. Potom je sve zapelo.

Sanja i Darko upali su u mini sukob oko toga šta misle jedno o drugom, te su izneli brdo zamerki na svoj odnos.

"Verovatno si ravnodušan prema nama, u startu kad si ušao bio si omražen od pola kuće, jer se gotiviš sa Sofijom", ispalila je Sanja.

"Ja sam došao ovde bez predrasuda, nikoga od vas nisam video kao konkurenciju. Ne znam zašto me mrzite", branio se Darko.

"Niko te ne mrzi, to su tvoji postupci. Čas hoćeš kući, čaš ne", nastavila je Sanja, dok je Darko isticao da mu niko nije pružio šansu da ga upozna i druži se sa njim.

1 / 6 Foto: Kurir televiyija

Zapratite BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i Youtube.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARa naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

21:33

NAPETO U BARU! Takmičanje se zahuktava - Maja i Dejana NIKAD NAPETIJE - (EP 77 DEO1)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track