01:19

Ksenija osula paljbu na Kristinu zbog BIZARNOG OBREDA

rijaliti bar

TO ŠTO SI URADILA JE STRAŠNO! DECA SU PLAKALA, POSTOJI I SNIMAK Ksenija osula paljbu na Kristinu zbog BIZARNOG OBREDA

Bar -

Strasti u Baru se ne smiruju, a da je tako videli smo i kada se Ksenija Kranjec ponovo vratila u Bar.

U stanu barovaca su se na vratima pojavili izbačeni takmičari. Sve je iznenadilo to što su u stan došli Ksenija Kranjec i Sven Vadlja, tako da su svi sada na okupu.

Ksenija je osula paljbu na Kristinu i prenela joj poruku.

Bar
foto: Kurir Televizija

- Devojčice, treba da se spustiš na zemlju. To što si na televiziji nacionalnoj sahranila živog čoveka, oca dvoje dece, da si napravila baš problem. Mnogi ljudi i osudili su to - rekla je Ksenija Kristini.

Kristina se pravdala da ona nije sahranila njega, nego njihovu ljubav. A potom se Ksenija obratila Davoru.

- Gledala su tvoja deca i plakala su.

Bar
foto: Kurir Televizija

Veliko finale rijalitija "Bar" se bliži, a samo 5 takmičara će ući u trku za glavnu nagradu. Baš zbog toga neizvesnost i pritisak su ogromni.

Podsetimo, Kristina je dosta tužna ovih dana, a sve to se odrazilo i na njenu psihu. Ona je tako u Baru počela da cepa srce na kom je pisalo Kristina i Davor i otišla na terasu Bara da "sahrani njihovu ljubav". Iz šale napravila je "opelo" za Davorovu i njenu ljubav.

- Ja sam sa tvojom bivšom na vezi svaki dan i rekla mi je koliko su plakali, poslala mi je i snimak - rekla je Ksenija Davoru.

- Ne mogu da se iskajem za to - rekla je Kristina.

Bar
foto: Kurir Televizija

Zapratite BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i Youtube.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARa naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

32:34

DARKO JE IZJEDNAČIO REZULTAT! Borba za 30.000 evra se nastavlja - (EP 77 DEO2)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track