SAD SAM KAO NEKI TRULI AMATER Miki Mećava o svojoj izgubljenoj popularnosti: ZBOG AUTORSKIH PRAVA MI JE SVE NESTALO
Foto: Kurir TV

OTVORENO

SAD SAM KAO NEKI TRULI AMATER Miki Mećava o svojoj izgubljenoj popularnosti: ZBOG AUTORSKIH PRAVA MI JE SVE NESTALO

Bar -

Pevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava, progovorio je o svom trenutnom muzičkom statusu, gde je naveo da će pokušati da obnovi svoj kanal na Youtoube-u kako bi opet stekao nekadašnju popularnost.

Pevač je istakao da mu je kanal na Youtoube potpuno uništen i oseća se zbog toga kao amater.

- Ja sam izgubio tolike preglede i meni je maltene taj kanal uništen. Nisam se bavio time toliko. Ljudi su objavljivali ponekad nešto moje. Na jednom video koji je neki čovek objavio pesma " vodiću te do meseca" je imala 18 miliona pregleda, međutim onda su došla ta autorska prava i meni odjednom nestaju svi pregledi. Tako da sam ti ja sad kao neki truli amater - istakao je Miki mećava u Pulsu bara na Kurir televiziji.

Miki Mećava
foto: Kurir televizija

Pevač je naveo da planira da napravi novi kanal, pošto uzme ključ od Granda za svoj kanal.

- Imam ja 4-5 spotova koji su urađeni, ali su nestali. Tako da sad planiram da odem do Granda da mi daju ključ od svog kanala i da potom otvorim svoj kanal onako privatno. Samim tim da ponovo krenem sa tim pesmama - rekao je Miki.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:14

MIKI MEĆAVA OSEĆAO DA UMIRE! Opisao STRAVIČNO iskustvo sa koronom: Video sam kako odlazim iz sebe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track