KOBNO PRETICANJE: Suprugu odvezao u porodilište, pa pregazio komšiju
Foto: Dado Djilas

Vozač „golfa“ naleteo na motor

KOBNO PRETICANJE: Suprugu odvezao u porodilište, pa pregazio komšiju

Crna Hronika -
Dane V. (39) iz Bučja, vraćajući se iz bolnice, kolima direktno udario u Dragana Vojinovića (19) i usmrtio ga na licu mesta

BOR - Jedan život počeo, drugi se ugasio!Dragan Vojinović (19) iz Bučja kod Bora poginuo je, a njegov drug Saša Bogdanović (20) teško je povređen kada je preksinoć oko 21.30 sati na lokalnom putu kod sela Oštrelj na njih „golfom“ naleteo komšija Dane V. (39)! Stravičan sudar desio se kad je Dane, vraćajući se iz borskog porodilišta, gde je odvezao suprugu na porođaj, počeo da pretiče automobil i direktno se sudario s mladićima koji su bili na motoru.- Od siline udarca Saša, koji je bio na mestu suvozača, odleteo je 50 metara, a Dragan je pao pored olupine motora. Udarac je bio toliko jak da su momcima pukle kacige - ispričao je očevidac nesreće.Zavijeni u crnoKako saznajemo, Dane, kome je određen pritvor do 48 sati, policajcima je ispričao da je žurio zbog ženinog porođaja.- Rekao je da je morao da se što pre vrati u bolnicu kako bi ženi odneo neophodne stvari. Eto, jedno biće je došlo na svet, a gotovo istog trenutka drugi život se ugasio... Poznajem tog Daneta. On je ranije živeo u Bučju, ali se oženio i prešao da živi kod žene. Moguće da je popio malo više jer je postao otac... Razumem njegovu radost, ali zbog njegove sreće moja porodica je zavijena u crno - kaže Dobrosav, deda nastradalog Dragana. U porodičnoj kući Vojinovića u Bučju, gde je Dragan živeo s bakom Danom, dedom Dobrosavom i bratom Slavišom, okupili su se rođaci i prijatelji. Svi u šoku oplakuju Dragana.- Samo sat pre nesreće Gaga je bio kod mene. Kratko se zadržao, a kad je pošao, rekao mi je: „Seko, ja te mnogo volim. Vidimo se, moram da žurim“. Onda je sa Sašom seo na njegov motor - kroz suze priča Draganova sestra od tetke.Bio divno deteDeda Dobrosav ne može da zaustavi suze.- Baba i ja smo ga čuvali od kile mesa... Bio je divno dete, vredan i radan. Čuvao je i on nas i mi njega, ali sad je sve to džabe jer ga je ta bitanga prerano uzela od nas - kroz suze je rekao deda Dobrosav.

Put smrti... Od siline udarca mladićima pukle kacige na glavi
Put smrti... Od siline udarca mladićima pukle kacige na glavi

Žalost... Deda Dobrosav (prvi sleva) i rođeni brat (prvi zdesna)
Žalost... Deda Dobrosav (prvi sleva) i rođeni brat (prvi zdesna)

Saša još ne zna da je Dragan mrtavMeštani Bučja kažu da su Dragan i Saša bili nerazdvojni drugari.- Saši još nismo rekli da mu je drug poginuo! Ne znam kako će on to podneti - kaže jedan zajednički prijatelj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja