POBIO RODITELJE: Otac je krkljao i molio, a sin ga je bacio u jamu!

Stravični detalji dvostrukog ubistva u Niškoj Banji

POBIO RODITELJE: Otac je krkljao i molio, a sin ga je bacio u jamu!

Crna Hronika -
Niška policija uhapsila i Anitu S. (38), nevenčanu ženu Dragana Stamenkovića (44), zbog sumnje da mu je pomogla da sakrije leševe roditelja Milana (71) i Slavenke (63)
1 / 4

NIŠ - Monstrumi!Milan Stamenković (71), žrtva dvostrukog ubistva u Niškoj Banji, bio je još živ kad ga je sin Dragan (44) bacio u septičku jamu, dok je Milanova supruga Slavenka (63) na licu mesta izdahnula nakon što ju je sin krvnički pretukao motkom, saznaje Kurir iz izvor bliskog istrazi. Policija je uhapsila i Draganovu nevenčanu suprugu Anitu S. (38), koja se sumnjiči da je pomogla Draganu da tela oca i majke baci u jamu!Niška policija utvrdila je da je Dragan 18. septembra, u prisustvu Anite, motkom ubio roditelje, a zatim ih, uz Anitinu pomoć, bacio u septičku jamu.Ubica bez emocija- Dragan je na saslušanju u policiji potpuno smireno, bez ikakvih emocija, ispričao šta se desilo kobne večeri. Rekao je da je odavno bio besan što su ga roditelji grdili zbog veze s Anitom jer je pre nje imao dve žene, a s poslednjom i dvoje dece. Te večeri Dragan i Anita došli su do kuće, a otac i majka, koji su bili u pidžamama i taman se spremili za spavanje, izašli su ispred kuće i rekli: „Dokle ćete da se vodate, imaš ženu i decu.“ Tad je Dragan dograbio letvu i počeo da ih udara po glavi - kaže Kurirov izvor.Sve se dešavalo ispred Anite, koja nije preduzela ništa da spreči zločin.- Slavenka je vikala: „Nemoj sine, molim te“, ali ju je on bezdušno udarao. Ubrzo ju je usmrtio, ali ne i oca. Nesrećni čovek je krkljao, zapomagao, ali ga je Dragan hladnokrvno, uz Anitinu pomoć, stavio u kolica, doterao do jame i oba tela bacio u rupu. Potom se vratio kući i narednih nedelju dana veselio se s Anitom - objašnjava naš sagovornik.Poverila se rođakuNaš sagovornik dodaje da je Anita na saslušanju negirala da je učestvovala u ubistvu, ali i da je priznala da je pomogla Draganu da se otarasi leševa.- Anitu je mučio zločin, pa se poverila jednom od rođaka nestalih staraca, koji je o svemu obavestio policiju. Kad je patrola stigla do njihove kuće zatekli su Anitu pretučenu jer je Dragan pobesneo kad je saznao da ga je izdala. Inače, Anita se razvela pre tri meseca i odmah je ušla u vezu s Draganom- rekao je naš izvor.

Osuđen zbog krađeU Osnovnom sudu u Nišu Kuriru je potvrđeno da je Dragan S. nepravosnažno osuđen zbog krađe.- Izrečena mu je kazna zatvora od šest meseci zatvora, ali se on žalio. Protiv njega je, takođe, u toku krivični postupak zbog nasilja u porodici jer je maltretirao suprugu - saopštila je Ana Radivojević, portparolka Osnovnog suda.

Ko je kriv?Dragan Stamenković imao je više od 50 krivičnih prijava za nasilje u porodici. Kod pretučenih roditelja često je dolazila Hitna pomoć, Stamenkovića je policija više puta privodila i prijave prosleđivala u tužilaštvo, ali se dalje od toga nije odmaklo.

Skidao nakit s mrtve majkePre nego što je majku bacio u jamu, Dragan je s nje skinuo nakit, a onda je pokupio i ostale dragocenosti iz kuće i novac. Potom su on i Anita otišli u zlataru i tamo sve zamenili za zlato u vrednosti od 2.000 evra, kojim se Anita okitila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja