VOZAČ AUTOBUSA: Napadači su skakali po meni ko zveri!

Novi brutalan napad na radnika GSP

VOZAČ AUTOBUSA: Napadači su skakali po meni ko zveri!

Crna Hronika -
Strašno Krv je počela da mi lije iz usta i nosa. Samo sam mislio na ženu i troje dece, kaže za Kurir Dušan B. (38), vozač kog su četvorica napadača pretukla jer nije hteo da se autobusom vrati u rikverc

BEOGRAD - Željni krvi!Tukli su me ko zveri! Napali su me s leđa, a onda oborili na zemlju. Šutirali su me i udarali gde su stigli. Sklupčao sam se i rukama pokrio glavu da se zaštitim. Kao u polusnu čuo sam psovke: „Je.em te ćelavi!“, „Je.em ti majku!“. Ne znam koliko su me tako udarali, ali činilo mi se da je trajalo čitavu večnost. Onda sam osetio snažan bol u glavi i u grudima. Krv je počela da mi lije iz usta i nosa. Samo sam mislio na ženu i troje dece.Spasli ga prolazniciOvako vozač „GSP Beograd“ Dušan B. (38) opisuje brutalni napad koji je doživeo u sredu po podne, kad su ga napala četvorica mladića. Od pomahnitalih napadača spasli su ga prolaznici, koji su ga podigli, odneli u obližnji „Top-šop“ i pozvali policiju i lekare.- Sve je počelo oko 17.20, kad se vozač „fijata 500“ iznervirao što se nisam vratio u rikverc da bi on mogao da se parkira na mestu na kojem je parkiranje, inače, zabranjeno. Nisam mogao to da uradim jer mi je zbog bezbednosti putnika to zabranjeno. On nije hteo da se pomeri. Stajao je tako pet minuta i izazvao zastoj u saobraćaju - kaže Dušan B.Prema njegovim rečima, ljudi su počeli da izlaze iz kolone automobila koja se napravila.Pljunuo mu u lice- Za to vreme vozač iz „fiata“ je s nekim razgovarao telefonom.Onda se polako pokrenuo, jedva se kretao. Posle 100 metara je stao, izašao i prišao mom prozoru. Pljunuo me je u lice, a onda sam primetio četvoricu momaka kako mi pritrčavaju. Istrčao sam iz autobusa jer mi je bilo jasno šta mi se sprema. Međutim, oni su me sustigli. Vozač iz „fijata“ je nestao, a moj pakao je počeo - kaže Dušan.Vozač je nakon napada prebačen u bolnicu, gde su mu lekari konstatovali naprsnuće nosa, nagnječenje rebara i mnogobrojne modrice. Policija je uhapsila dvojicu napadača, V. M. i J. V., ali su oni nakon saslušanja pušteni, a predmet je prosleđen tužilaštvu.

Pomoć... Dušan posle napada
Pomoć... Dušan posle napada

Napadač nosio pancirVođa četvorice koja su tukla Dušana B., po svemu sudeći, krupan je muškarac u plavoj košulji. Prema rečima jednog od očevidaca, napadač je ispod košulje imao pancirni prsluk.- Taj tip je sve vreme bio bahat. Kad su došli policajci, on ih je vređao, a sve vreme je razgovarao mobilnim. Pozivao se na neke ljude, policajcu je pretio da sutra neće imati značku i slično. Sve se to dešavalo pred ogromnim brojem ljudi, ali tog čoveka nije bilo briga - kaže očevidac.Beogradska policija je uhapsila Vuka M. (27) i Jovana V. (22) zbog sumnje da su pretukli vozača. Protiv privedenih će u saradnji s tužilaštvom biti podnete odgovarajuće prijave. Policija i dalje istražuje sve činjenice i okolnosti koje su dovele do incidenta i traga za još dvojicom napadača.

Povrede- naprsnuće nosa- nagnječenje rebara- mnogobrojne modrice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track