UKRAO DNEVNIKE I BACIO U REKU: Devojka mu imala previše neopravdanih!

Maloletnik obio školu u Novom Pazaru

UKRAO DNEVNIKE I BACIO U REKU: Devojka mu imala previše neopravdanih!

Crna Hronika -
Nakon privođenja, M.I. je predat tužiocu a predmet protiv njega će biti vođen u redovnom postupku. S obzirom da je reč o maloletniku, M.I. je nakon saslušanja pušten na slobodu

NOVI PAZAR - U noći između srede i četvrtka obijena je Osnovna škola Jovan Jovanović Zmaj u Novom Pazaru iz koje je ukradeno sedam dnevnika.Kako nam je potvrđeno u Policijskoj upravi, provalnik je ubrzo identifikovan i priveden a radi se o maloletnom M.I. (17).Prema rečima našeg izvora iz policije, M.I. je tokom noći obio ulazna vrata od škole, provalio u zbornicu iz koje je odneo sedam dnevnika četvrtog, šestog, sedmog i osmog razreda.

- Dnevnike je bacio u reku Jošanicu u neposrednoj blizini Zelene pijace i oni su skoro potpuno oštećeni, kazao je naš sagovornik iz policije.

M.I. je, prema rečima našeg izvora iz policije, dnevnike ukrao zbog svoje devojke koja je učenica škole Jovan Jovanović Zmaj a koja je imala više neopravdanih izostanaka.

Nakon privođenja, M.I. je predat tužiocu a predmet protiv njega će biti vođen u redovnom postupku. S obzirom da je reč o maloletniku, M.I. je nakon saslušanja pušten na slobodu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track