REŠENO UBISTVO U PAZARU: Jenki se predao, određen mu pritvor!

Brani se ćutanjem

REŠENO UBISTVO U PAZARU: Jenki se predao, određen mu pritvor!

Crna Hronika -
Ubijeni i njegov priajtelj išli su kroz grad motorom, dok je ubica bio na ulici, kada ih je ugledao prišao im je, potegao pištolj i pucao - rekao je tada Kurirov izvor

Novi Pazar. - Brani se ćutanjem!

Semir Koca (20) zvani Jenki, osumnjičen da je pre mesec dana u centru Novog Pazara u sred belog dana sa tri hica u glavu ubio sugradjanina Fatmira Metića (26) a teško ranio Edina Š. predao se danas! On je, kako Kurir nezvanično saznaje u pratnji svog advokata došao u Viši sud u Novom Pazaru i prijavio se vlastima.

Odmah posle predaje, Koci je odredjen pritvor, a on se u prvoj izjavi istražnim organima branio ćutanjem.

Napad na Metića i Edina Š. koji su bili na motoru odigrao se munjevito na mostu blizu strogog centra grada..- Stajao sam na pločniku sa prijateljima kada je zapraštalo... Okrenuo sam glavu i video mladiće kako bukvalno padaju sa motora na asfalt i čoveka sa pištoljem u ruci kako beži ka obližnjem parku - posvedočio je tada jedan od očevidaca.

Posle pucnjave Koca je pobegao i o njemu se do danas kada je došao u Sud i predao se ništa nije znalo.- Najverovatniji motiv ubistva bio je u nekim ranijim neraščišćenim računima ubice i ubijenog. Ubijeni i njegov priajtelj išli su kroz grad motorom, dok je ubica bio na ulici, kada ih je ugledao prišao im je, potegao pištolj i pucao - rekao je tada naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track