Vuk Bojović: Luka nije toliko blesav, nije naručio ubistvo!

Plan: Bojović dao 400.000 evra za smrt Nikolinog ubice?

Vuk Bojović: Luka nije toliko blesav, nije naručio ubistvo!

Crna Hronika -
Kako je mogao nekoga da angažuje kad mu u španskom zatvoru mere svaki udah, kaže Lukin otac, direktor zoo-vrta u Beogradu

PODGORICA - Trač ili istina?- Priča o 400.000 evra, koje je Luka navodno platio za likvidaciju osobe koja je ubila Nikolu, najobičnija je glupost! To su priče koje se serviraju iz Beograda i od ljudi kojima je u interesu da naude Luki!Ovo je juče za Kurir rekao Vuk Bojović komentarišući navode crnogorskih medija da je njegov sin Luka (40), koji se nalazi u španskom zatvoru, angažovao ljude i platio im 400.000 evra da u crnogorskom zatvoru ubiju Sašu Cvetanovića (33), zvanog Pitbul. Cvetanović je, da podsetimo, osumnjičen da je 29. aprila u centru Beograda izrešetao Nikolu Bojovića (39).Panika u Spužu- Luka nije blesav da uradi tako nešto, pa on je u španskom zatvoru pod najstrožim mogućim merama! Njemu se tamo meri svaki udah, dozvoljen mu je kontakt samo sa tri osobe, sa mnom, sa suprugom i majkom! Kako je onda mogao da angažuje nekoga i još da plati 400.000 evra? I kome je uopšte palo na pamet da se frlja tolikim ciframa - rekao je Vuk Bojović za Kurir.Nakon što se u crnogorskim medijima pojavila informacija o navodnom krvavom planu Luke Bojovića, u Spužu, gde se Saša Cvetanović nalazi, zavladala je prava panika!- Dobili smo naređenje da u slučaju napada na Cvetanovića možemo da pucamo. Zatvorom kruže priče da je Luka naredio i platio njegovu likvidaciju, zbog čega smo svi na oprezu - kazao je za crnogorske medije zatvorski čuvar.Međutim, iz Uprave spuškog zatvora negiraju da je Cvetanoviću ugrožen život.- Zbog bezbednosne procene, Cvetanović je odvojen i sam je u ćeliji. Sam šeta, bez prisustva ostalih osuđenika, ali nije ugrožen i nema govora o tome da smo izdali naređenje da službenici pucaju ako ga neko napadne - rekao je izvor iz Spuža.U Nikolu 20 metakaSaša Cvetanović iz Vranja uhapšen je 29. avgusta u Podgorici zbog sumnje da je direktni počinilac ubistva Nikole Bojovića. Cvetanović se tereti da je u Nikolu Bojovića ispalio 20 smrtonosnih hitaca.

U španskom zatvoru... Luka Bojović
U španskom zatvoru... Luka Bojović

Povukao oroz... Saša Cvetanović
Povukao oroz... Saša Cvetanović

Izrešetan... Nikola Bojović
Izrešetan... Nikola Bojović

Akcija policijeHAPŠENJA U CRNOJ GORISerija hapšenja u Crnoj Gori počela je 16. jula, kad je Miloš Delibašić iz Beograda priveden u Budvi zbog sumnje da je umešan u ubistvo Nikole Bojovića. Potom su 25. jula uhapšeni Slobodan Šaranović (76) iz Danilovgrada zbog sumnje da je organizovao Bojovićevo ubistvo, kao i Ratko Koljenšić (36) iz Nikšića zbog sumnje da je na dan ubistva pokazao Cvetanoviću ko je Nikola Bojović. Poslednje hapšenje dogodilo se 29. avgusta, kad je uhapšen Saša Cvetanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track