KRVAVI DAN: Izboden muškarac u centru Beograda, žena isečena kod Sajma!
Foto: KURIR

Napadi kod Sajma i na Studentskom trgu

KRVAVI DAN: Izboden muškarac u centru Beograda, žena isečena kod Sajma!

Crna Hronika -
Video sam kad su došli policija i Hitna pomoć. Medicinsko osoblje unelo je u vozilo jednog muškarca, ali tad nisam znao da je on uboden nožem - rekao nam je taksista očevidac

BEOGRAD - Brutalno.

Vasilija Ž. (37), radnica Republičkog geodetskog zavoda, ubodena je u četvrtak oko 13.30 nožem u vrat u podzemnom prolazu kod Beogradskog sajma.

Sličan napad dogodio se i oko 19.30 na platou kod Filozofskog fakulteta na Studentskom trgu, kad je nepoznata osoba ubola u stomak muškarca D. Č. (43).

Kako saznajemo, nesrećna žena bila je na pauzi, nožem ju je ubo zasad nepoznati napadač. Teško ranjenu Beograđanku našli su prolaznici, koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć.

- Vasilija je s teškim povredama prevezena u Urgentni centar, a nakon pregleda lekari su je zadržali na lečenju - kaže izvor Kurira.

Naš izvor dodaje da motiv napada na Vasiliju zasad nije poznat i da će policajci saslušati ranjenu ženu čim bude bila sposobna da razgovara.

- Moguće je da je u ovom slučaju reč o neuspelom razbojništvu, ali to još ne možemo da tvrdimo sa sigurnošću - dodaje naš izvor.

Prema rečima očevidaca, drugi napad dogodio se u slabo osvetljenom delu prolaza kod nekadašnje knjižare „Plato“.

- Video sam kad su došli policija i Hitna pomoć. Medicinsko osoblje unelo je u vozilo jednog muškarca, ali tad nisam znao da je on uboden nožem - rekao nam je taksista očevidac.

Teže povređeni D. Č., koji je zadobio ubodnu ranu ispod pupka, zbrinut je u Urgentnom centru, gde je i operisan.A. S. B. - NA. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track