TRESAO SE KAO PRUT: Pregazio kuma policajca, pa pobegao!

Uhapšen posle potrage

TRESAO SE KAO PRUT: Pregazio kuma policajca, pa pobegao!

Crna Hronika -
Rekli su da je policajac iznenada iskočio pred njih, da su pokušali zakočiti, ali nisu uspeli. Mladići su izjavili da su udarili policajca i da im to nije bio cilj. Da stvar bude gora povređeni policajac je kum Mihaela F, izjavlila je njegova sestra A.P. koja je nezvanično potvrdila da je njen brat bio za volanom terenca

VRBOVEC – Prelom kolena zaradio je policajac Damir C. iz Vrbovca u gluvo doba noći između petka i subote dok je pokušao da zaustavi folksvagen tuareg koji se kretao Zagrebačkom ulicom u Vrbovcu.

Vozač se nije zaustavio, nego je dodao gas i udario policajca koji je bačen pored puta. Policajac je pukom srećom preživeo, dok je vozač pobegao.

Posle policijske potere koja je trajala čitavo prepodne priveden je Mihael F. (20) koji nije imao vozačku dozvolu kod sebe i još jedan mladić, a ko je vozio tek će utvrditi policijska istraga.

- Tresli su se kao prutovi kada su stigli kući. Rekli su da je policajac iznenada iskočio pred njih, da su pokušali zakočiti, ali nisu uspeli. Prilikom zaustavljenja mladići su izjavili da su udarili policajca i da im to nije bio cilj. Da stvar bude gora povređeni policajac je kum Mihaela F, izjavlila je njegova sestra A.P. koja je nezvanično potvrdila da je njen brat bio za volanom terenca.

Da li je begu kumovao strah od neposedovanja vozačke dozvole ili je u pitanju bio alkohol još uvek nije poznato, a to bi trebalo da reši kriminalistička istraga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track