BEOGRAD: Obijali trafike zbog cigareta!
Foto: Nemanja Pančić

Sarađivali i maloletnici

BEOGRAD: Obijali trafike zbog cigareta!

Crna Hronika -
Policija je kod osumnjičenih pronašla deo robe iznete iz kioska, alat koji su koristili u krađi, a pronađen je i automobil sa kojim su prevozili ukradene cigarete

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je D. K (1993), D. K. (1995), D. K. (1992) i dve maloletne osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krađu.

Naime sumnja se da su privedeni kao i dva maloletnika odneli veću količinu cigareta iz kioska „Štampa sistem“ u Ulici obalskih radnika bb.

Policija je kod osumnjičenih pronašla deo robe iznete iz kioska, sredstva izvršenja kojima su nasilno otvorili vrata, a pronađen je i oduzet automobil „zastava“ koje su koristili za krađu.

Osumnjičenima je određena mera zadržavanja 48 časova, a potom će biti predati dežurnom tužiocu, dok će prijava protiv maloletnih učesnika biti dostavljena u redovnom postupku.U četvrtak ujutro u Ostružnici, prilikom izvršenja istog krivičnog dela na štetu „Štampa sistema“ privedeni su N. S. (1995) i jedan maloletnik. Policija je kod njih pronašla veću količinu raznih cigareta spakovanih u plastični džak.

N. S. će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden dežurnom tužiocu, a maloletnoj osobi krivična prijava će biti dostavljena u redovnom postupku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track