MUČENJE OCA UBIJENE VLADISLAVE: Odložen glavni pretres Darijanu Musiću!
Foto: Kurir štampano

Monstrum se pojavio u sud kao da je pošao u teretanu

MUČENJE OCA UBIJENE VLADISLAVE: Odložen glavni pretres Darijanu Musiću!

Crna Hronika -
Da je tada urađeno šta je bilo potrebno, moja Vladislava bi bila živa. Ona i Tanja su išle da ga prijave. A on je danima pretio, čak da će mi prosuti mozak ako ga prijavimo, rekao je Edmund Červenko otac nastradale Vladislave

NOVI SAD - Protiv Darijana Musića (27) iz Novog Sada, juče je trebao da se održi po prvi put glavni pretres u Osnovnom sudu, na štetu Edmurda Červenka,za krivična dela ugrožavanje sigurnosti, zlostavljanje i mučenje, ali je odloženo jer okrivljeni Musić nije stigao da se upozna sa optužnicom.

Musić, se kako nezvanično saznajemo tereti da je ocu ubijene Vladislave, 15.jula 2011.godine, danima pretio, a postupak je tek sada došao na red u Osnovnom sudu.- Da je tada urađeno šta je bilo potrebno , moja Vladislava bi bila živa. Ona i Tanja su išle da ga prijave. A on je danima pretio, čak da će mi prosuti mozak ako ga prijavimo. Sve je to počelo, kada se jednom prilikom Vladislava požalila da je maltretira. Sada je valjda svima jasno, zašto je jadno moje dete čutalo I trpelo njegovo iživljavanje. Da bi spasila mene i svoju porodicu. A on mi se danas u facu smeje – rekao je za Kurir, Edmurd Červenko.

Prema naknadno poslatom pismenom objašnjenju, suđenje je odloženo radi ostavljanja zakonskog roka za pripremu odbrane. Prema tim tvrdnjama tek na glavnom pretresu branilac okrivljenog advokat Pavle Mušicki iz Novog Sada priložio je punomoć za odbranu okrivljenog u ovom predmetu. Sledeći glavni pretres zakazan je za 10.april.

U sudnicu Osnovnog suda novinari nisu pušteni jer je postupajući sudija Sandra Gavanski,procenila je da se radi o manjku prostora, te da za medije nema mesta.

-Do sada nisam imala prisustvo novinara. Te vas ubuduće molim da se najavite kada želite da prisustvujete nekom suđenju – rekla je Gavanski.

Inače, Musić se juče pojavio u novosadskom sudu iz pritvorske jedinice Sremske Mitrovice. Iako se na suđenjima za ubistvo manekenke, pojavljuje uvek fensi doteran, juče je došao kao da je pošao u teretanu, u trenerici i patikama.

Pred Višim sudom u Novom Sadu sutra će biti održan nastavak glavnog pretresa okrivljenom Musiću, za ubistvo Vladislave Červenko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja