NEBOJŠA JESTROVIĆ: Aco Đukanović nikada nije pucao na Darka Šarića!
Foto: TV Heppy

Ispovest kuma narko-bosa

NEBOJŠA JESTROVIĆ: Aco Đukanović nikada nije pucao na Darka Šarića!

Crna Hronika -
Jedanput se pročulo da je Aco Đukanović u Bečićima pucao na Darka Šarića. Odmah sam okrenuo Darka i rekao mi je da je oko toga već imao desetak poziva, bez obzira što je to izmišljeno, kaže Jestrović

BEOGRAD - Nebojša Jestrović, kum Darka Šarića koji je proveo više od dve godine u istražnom zatvoru, a optužen da je prao pare od šverca kokaina otkrio je neke detalje o najvećem narko-bosu.

- Kad je Darko bio u modi, u Beogradu se pojavilo nekoliko njegovih dvojnika i svi su tad hteli da budu kao Šarić, seća se Nebojša Jestrović.

– U novinama je izašla slika nekog tipa iz Šapca, koji se predstavljao kao Darko Šarić. Taj je imao visoke političke veze i u vreme akcije „balkanski ratnik“, slao je pisma novinama da demantuje svoju fotografiju od pre nekoliko godina. Jedanput se pročulo da je Aco Đukanović u Bečićima pucao na Darka Šarića. Odmah sam okrenuo Darka i rekao mi je da je oko toga već imao desetak poziva, bez obzira što je to izmišljeno, kaže Jestrović.

Nebojša Jestrović je bio direktor Šarićevih firmi, koje je legalno kupio i prodao i poznaje ga isključivo kao biznismena, koji je u Srbiju investirao možda više i od Rusa i od Amerikanaca.

- Uostalom, i Boris Tadić je ovih dana rekao da Šarić nije napravio nijedno krivično delo u Srbiji, čak ni saobraćajni prekršaj – nastavlja Jestrović i dodaje.

– Meni je Darko pričao da uglavnom trguje cementom, iz Italije. Imao je uticajne veze u Beogradu i političari su voleli da se druže sa njim. U predizbornoj kampanji, novinari su od mene tražili da prozivam samo neke političare, a neke ne. To su bile obične špekulacije o kojima ja ništa ne znam i verovatno će sam Darko Šarić na suđenju reći šta ima o tome.

Jestrović kaže da nije prisustvovao proslavi prve Šarićeve milijarde i da ne zna da li je ona uopšte održana i koji su političari prisustvovali.

- Ni dan danas mi nije jasno da li se radi o miliajrdu evra, dolara, ili dinara – zaključuje Jestrović.

– Čisto sumnjam da se radi o tolikim parama, iako je Darko dobro zarađivao i rekao bih da je to obična podmetačina, koja je trebalo nekog da kompromituje.

Na Jestrovićevoj svadbi, dok je plesao sa mladom, prišao mu je Darko Šarić i na poslužavniku ponudio svinjsku glavu.

- Rekao je da ne može da veruje da dva čoveka budu na istom mestu – ispričao je Jestrović.

Ostatak zanimljivih detalja o životu narko-bosa Darka Šarića njegov kum će otkriti u emisiji „Goli život“, na Hepi televiziji, u subotu, u 20.50 časova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track