Vuk Bojović: Nikolino ubistvo je odradila prethodna vlast u Srbiji na čelu sa DS!

Ubstov NIkole Bojovića

Vuk Bojović: Nikolino ubistvo je odradila prethodna vlast u Srbiji na čelu sa DS!

Crna Hronika -
Srbija i Crna Gora kriminalizovane države, a iza ubistva njegovog mog sina Nikole stoji prethodna vlast, na čelu sa Demokratskom strankom. U vezi sa ubistvom mog sina Nikole, i puštanjem na slobodu Slobodana Šaranovića i Ratka Koljenšića moji advokati su pisali v.d. VDT-a Crne Gore Veselinu Vučkoviću. Moj pravni tim će podneti krivičnu prijavu protiv Vučkovića, rekao je Bojović

Otac Luke i Nikole Bojovića, Vuk Bojović, najavio je u da će podneti krivičnu prijavu protiv vršioca dužnosti VDT-a Veselina Vučkovića, jer se, kako tvrdi, oglušio o sve zahteve u vezi sa predmetom ubistva Bojovićevog mlađeg sina.Vuk Bojović je rekao da su njegovi advokati pisali Vučkoviću povodom puštanja na slobodu Slobodana Šaranovića i Ratka Koljenšića, ali da ih on nije udostojio odgovora. „Srbija i Crna Gora kriminalizovane države, a iza ubistva njegovog mog sina Nikole stoji prethodna vlast, na čelu sa Demokratskom strankom. U vezi sa ubistvom mog sina Nikole, i puštanjem na slobodu Slobodana Šaranovića i Ratka Koljenšića moji advokati su pisali v.d. VDT-a Crne Gore Veselinu Vučkoviću. Ne mogu da tvrdim da znam ko je iz sveta politike umešan u odluku o njihovom puštanju na slobodu, ali to je neko sa vrha aminovao. Moj pravni tim će podneti krivičnu prijavu protiv Vučkovića“, rekao je Bojović.

Prema njegovim rečima Vučković je svojim „postupanjem“ u neku ruku pomogao organizatorima ubistva Nikole, i veruje da će protiv njega biti podnešena krivična prijava zbog krivičnog dela pomaganja izvršiocu posle počinjenog dela.On tvrdi da je ubistvo Nikole Bojovića čisto političko ubistvo koje je odradila država, tačnije prethodna vlast u Srbiji, te dodaje da se stidi što potiče sa ovih prostora koji su nekad bili poznati po čojstvu i junaštvu.„Ćutanje crnogorskih pravosudnih organa me tera da se stidim što potičem od tog naroda. Verujem da će neko sve ovo povezati, a ja ću ostaviti mnogo neoborivih podataka, koji će pokazati da je sve ovo bila nameštaljka. Mnogo porodica je nespokojno i ne znam kakav će rasplet biti. Znam samo da mnogi neće moći mirno da spavaju“, rekao je Bojović.

(Dan)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja