(VIDEO) POGLEDAJTE: Hrabre Novosađanke isterale naoružanog pljačkaša iz prodavnice!
Foto: Printskrin Yt

Bežeći od razjarenih žena bacio pištolj

(VIDEO) POGLEDAJTE: Hrabre Novosađanke isterale naoružanog pljačkaša iz prodavnice!

Crna Hronika -
Pljačkaš je vlasnicu pod prisilom odvukao i bacio na pod jer se opirala pljački i odbila da preda novac.Sestra vlasnice je tada prišla i počela da se obračunava sa pljačkašem, gurajući ga i udarajući, a pljačkaš ju je udario pištoljem po glavi. Videvši da radnju neće opljačkati, izleteo iz radnjei pobegao ali je ubrzo uhapšen

NOVI SAD - Novosađanin S.P. (21) dugo će pamtiti svoj neuspeli pokušaj oružane pljačke prodavnice jer su ga u tome sprečile četiri nenaoružane žene.

Maskiran i naoružan, S.P. je opremljen hirurškom maskom pokušao u sredu 14. maja oko 18.30 časova da opljačka prodavnicu "San Index" u Ulici Tihomira Ostojića na Telepu. On je uleteo u prodavnicu u kojoj su se nalazile vlasnica radnje, njena sestra i njena kćerka i počeo da preti i maše oružjem.

Vlasnicu je pod prisilom odvukao i bacio na pod jer se opirala pljački i odbila da preda novac.Sestra vlasnice je tada prišla i počela da se obračunava sa pljačkašem, gurajući ga i udarajući, a pljačkaš ju je udario pištoljem po glavi.

Videvši da radnju neće opljačkati, izleteo iz radnje.

Po saznanjima kćerka vlasnice je potom potrčala za mladićem i tokom desetominutne potere po Bulevaru Evrope sve vreme bila na telefonu sa policijom.Mladi razbojnik je tokom potere bacio pištolj, a policija ga je ubrzo presrela i uhapsila.

Ispostavilo se da ćerka vlasnice poznaje pljačkaša i da žive u istom kraju. Kada ga je identifikovala, policiji je priznao pokušaj pljačke. Uz to, imao je i ostatke od hirurške maske na ušima.

Iako ovo nije prvi slučaj da građani pružaju otpor razbojnicima, stručnjaci za bezbednostto ne preporučuju. Kako kažu, materijalna šteta u ovakvim pljačkama je uvek minimalna i pokriva je osiguranje, a u slučaju da se situacija pogorša može doći i do gubitka života.

( Radio 021)

http://www.youtube.com/watch?v=xSyDfTTcIQ0
http://www.youtube.com/watch?v=8TiFTGWOk-k

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track