SKUPO GA KOŠTALA ŠALA: Sarajlija (45) uhapšen zbog lažne dojave o bombi!
Foto: REUTERS

Na meti bila zgrada vlade Federacije BiH

SKUPO GA KOŠTALA ŠALA: Sarajlija (45) uhapšen zbog lažne dojave o bombi!

Crna Hronika -
Privedeni Š.H. se tereti da je preko telefona, uputio lažnu dojavu da je u zgradi Vlade FBiH postavljena bomba, pa je uhapšen zbog krivičnog dela ugrožavanja bezbednosti. Prilikom pretresa, kod Š.H. je pronadjen i oduzet mobilni telefon sa SIM karticom sa kojeg je, kako se pretpostavlja, uputio pretnju

SARAJEVO - Zbog lažne dojave o postavljenoj bombi u zgradi Vlade Federacije BiH u Sarajevu, uhapšen je Š.H. (45) iz Sarajeva.

On je osumnjičen da je juče, preko telefona, uputio lažnu dojavu da je u zgradi Vlade FBiH postavljena bomba, pa je uhapšen zbog krivičnog dela ugrožavanja bezbednosti.

Prilikom pretresa, kod Š.H. je pronadjen i oduzet mobilni telefon sa SIM karticom sa kojeg je, kako se pretpostavlja, uputio pretnju.

Zaposlenima u Vladi FBiH u ponedeljak popodne je naloženo da napuste zgradu nakon što je tada nepoznata osoba telefonom javila da je u njenim prostorijama podmetnuta bomba.

Poziv je upućen na telefon u prostorijama Federalnog ministarstva za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata.

Posle policijskog pregleda zgrade, ustanovljeno je da je dojava bila lažna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track