PREMINULA I PETA ŽRTVA UDESA KOD KRUŽNOG PUTA Otac Zoran: Nema više moje ćere, moje radosti

Očaj u kući Mihailovića

PREMINULA I PETA ŽRTVA UDESA KOD KRUŽNOG PUTA Otac Zoran: Nema više moje ćere, moje radosti

Crna Hronika -
Tuga: Roditelji saznali da im je ćerka Valentina Mihailović (19) preminula kada su juče otišli u Urgentni centar da je posete

BEOGRAD - Nakon jedanaest dana provedenih u komi, juče oko podneva u Urgentnom centru preminula je Valentina Mihailović (19), koja je teško povređena u sudaru „renoa“ i turskog šlepera na Kružnom putu 26. oktobra kasno uveče.Nesrećna devojka peta je žrtva saobraćajne nesreće, u kojoj su kobne večeri život izgubili Kristijan Fazlija (21), njegova devojka Isidora Demir (19), brat od strica Sead Kruezi (20) i njihov prijatelj Danijel Dominković (22).Mihailovićeva je od saobraćajne nesreće bila u teškom stanju i njena sudbina bila je neizvesna. Ipak, njeni roditelji do samog kraja nisu gubili nadu da će preživeti.

U šoku... Otac Zoran Mihailović
U šoku... Otac Zoran Mihailović

- Nema više moje ćere, moje radosti... Borila se, jadna. Joj, bože, što to uradi, ljubim te, srećo moja - ponavljao je juče neumorno, skrhan od bola i tuge, Valentinin otac Zoran Mihailović.Rođaci kažu da su roditelji tužnu vest saznali u bolnici, kad su otišli u posetu.- Svaki dan su išli u posetu Valentini. I danas su bili, međutim, kad su stigli, lekari su im saopštili strašnu vest... Zoran nije prestajao da plače od dana kad je saznao za saobraćajnu nesreću - priča očiju punih suza Valentinina baba Nada Mihailović.U dom unesrećene porodice juče su ceo dan dolazili rodbina i prijatelji da izjave saučešće. Za nesrećnog oca i majku Marinu tražili su reči utehe, ali nije ih bilo. Valentina Mihailović biće sahranjena u nedelju na Mirijevskom groblju.

Nema utehe... Majka Marina
Nema utehe... Majka Marina

Baba NadaPAMTIĆE JE PO LEPOTIBaba Nada ističe da je Valentina bila najlepša devojka u kraju.- Bila je visoka i lepa. Završila je srednju medicinsku i već je počela da radi u Domu zdravlja u Mirijevu kao pripravnik. Uvek je bila nasmejana i spremna da pomogne. Volela je da pomaže i zato je završila medicinu - kaže baka Nada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja