TRAŽILI 2.000 EVRA: Kidnapovali mladića zbog duga za drogu!
Foto: Nebojsa Mandic

Branko K. i Milan T. uhapšeni zbog otmice

TRAŽILI 2.000 EVRA: Kidnapovali mladića zbog duga za drogu!

Crna Hronika -
Osumnjičeni oteli D. B. (24) u četvrtak uveče u dvorištu Osnovne škole „Petar Kočić“ u Zemunu. Njegovim roditeljima poručili da im donesu 2.000 evra ili nikad više neće videti sina

BEOGRAD - Branko K. (24) i Milan T. (20) uhapšeni su zbog sumnje da su oteli D. B. (24), a potom od njegovih roditelja tražili otkup od 2.000 evra, saopštio je MUP Srbije. Prema saznanjima Kurira, D. B. je najverovatnije kidnapovan zbog neraščišćenih računa i duga u vezi s dilovanjem droge.Otmičari su u četvrtak oko 23 sata namamili D. B. da dođe u dvorište OŠ „Petar Kočić“ u Zemunu.- Branko K. i Milan T. nasrnuli su na D. B. Šamarali su ga i šutirali da bi onda telefonom pozvali njegove roditelje. Zahtevali su od njih da im kako znaju i umeju skupe 2.000 evra. Preplašenom ocu i majci rekli su da sina neće videti sve dok novac ne bude u njihovim rukama. Dali su im rok do juče u podne - navodi izvor Kurira iz istrage.Kidnaperi su potom D. B., koji je lakše povređen, na silu uvukli u automobil i odvezli ga u kuću Branka K.- Roditelji su odmah obavestili policiju, koja je za samo dvanaest sati rasvetlila otmicu. Inspektori su istragom došli do informacija da je D. B. odranije bio u sukobu s dvojicom mladića. Navodno im je dugovao 2.000 evra, koliko su i tražili za otkup - kaže izvor Kurira.Policajci su brzo zakucali na vrata Branka K.- U njegovoj kući zatekli su otetog mladića. Otmičari su uhapšeni, a D. B. je vraćen kući - naveo je naš sagovornik.Prema njegovim rečima, otmičari i žrtva su zajedno dilovali drogu.- D. B. je radio za Branka i Milana. Prodavao je drogu koju je uzimao od njih, ali im nije dao novac. Zbog toga su kidnaperi na silu pokušali da naplate dug - objasnio je naš izvor.

ZaplenaKRIO DROGU I ORUŽJEPretresom stana Milana T. nađeni su oružje i droga.- Oduzet je pištolj „zastava“ sa 25 metaka, šest grama kokaina, 41 tableta i 100 grama smese za drogu, kao i vagica za precizno merenje - navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja