TEŠKO POVREĐEN PEŠAK: Policija uhapsila odbeglog vozača

Akcija smederevske policije

TEŠKO POVREĐEN PEŠAK: Policija uhapsila odbeglog vozača

Crna Hronika -
R. I. (54) iz Velike Plane se treti da je svojim renom oborio pešaka u kanal pored puta, a zatim pobegao sa mesta nesreće

SMEDEREVO - Inspektori kriminalističke policije Policijske uprave u Smederevu rasvetlili su saobraćajnu nesreću u Velikoj Plani, u kojoj je jedan pešak teško povređen, a vozač automobila napustio mesto nesreće.

Nesreća se dogodila pre dva dana u popodnevnim časovima, u ulici Vojvode Mišića u Velikoj Plani, tako što je nepoznati automobil oborio 50-godišnjeg pešaka u kanal pored puta, nakon čega je vozač automobila, bez zaustavljanja, nastavio kretanje prema Velikoj Plani.

Od posledica udara pešak je zadobio teške telesne povrede i zadržan je na lečenju u Opštoj bolnici "Stefan Visoki" u Smederevskoj Palanci.

U identifikovanju vozila i vozača angažovani su svi raspoloživi policijci i oprema. Intenzivnim operativnim radom utvrđeno je da je pešaka oborio automobil "Reno laguna" kojim je upravljao vozač R. I. (54) iz Velike Plane.

Protiv vozača će Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track