SILOVATELJ NALETEO NA KARATISKINJU: Splićanka nogom izudarala napasnika!

Spas potražio u besktvu

SILOVATELJ NALETEO NA KARATISKINJU: Splićanka nogom izudarala napasnika!

Crna Hronika -
Splićanin Marin B. (29) se tereti da je dva puta pokušao da siluje devojku na sred ulice, ali nije znao da se bavi borilačkim veštinama pa je zaradio dva udarca nogom

SPLIT - Splićanin Marin B. (29) ,koji je pre nekoliko meseci izašao iz zatvora gde je boravio zbog silovanja, ponovo nije mogao da prekine svoj predatorski nagon , pa je u noći između petka i subote oko dva sata izjutra pokušao da siluje svoju sugrađanku (21).

Prema prvim informacijama silovatelj je devojci prišao s leđa, uhvatio je rukama za mini suknju i počeo joj kidati odeću.Hrabra i prisebna devojka, koja se, inače bavi borilačkim sportom, oduprla se napadaču i udarila ga je nogom.

Nakon što je napadač ustuknuo, devojka je počela da bežati, ali je silovatelj potrčao za njom i opet pokušao da joj skine mini suknju. Devojka se nije uplašila, nego je ponovo zamahnula nogom i silovatelja udarila u međunožje, a zatim uzelam obilni telefon i pozvala svoju majku. Napadač videvši da telefonira pobegao je.

Majka devojke pozvala je policiju, koja je nedaleko od mesta gde je pokušano silovanje uhvatila napasnika. U prvom mahu policijci nisu znali o kome se radi, ali kada je u sistemu potvrđeno da je čak dva puta pravosnažno osuđen za silovanje, on je uhapšen i doveden u tužilaštvo.

Njemu je istražni sudija odredio pritvor zbog mogućnosti da ponovi krivčno delo, ali isto tako dredio je mogućnost da izađe iz pritvora ako plati jemstvo.

(Slobodna Dalmacija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja