TUGA U PORODICI NASTRADALE NOVOSAĐANKE: Mala Teodora (4) čeka i dalje mamu da se vrati s posla!
Foto: Slađana Stojanović

Policija traga za bahatim vozačem

TUGA U PORODICI NASTRADALE NOVOSAĐANKE: Mala Teodora (4) čeka i dalje mamu da se vrati s posla!

Crna Hronika -
U porodici tragično nastradale Marije Milišić (28) iz Novog Sada koju je pregazio nepoznati vozač vlada tuga, neverica i bol za izgubljenom devojkom koja je nastradala dok je prelazila ulicu

NOVI SAD - Novosadska policija i dalje intenzivno traga za nepoznatim vozačem automobila koji je u ponedeljak uveče pregazio Mariju Milešić (28) na Somborskom bulevaru.

U porodici tragično nastradale Marije Milišić (28) iz Novog Sada, jutros je vladala tuga i neverica.

- Ćerkica četvorogodišnja Teodora i dalje čeka mamu da se vrati sa posla – kaže suznim očima suprug nastradale Marije, Milan Đarmati, dodajući da njih dvoje nisu bili venčani, ali su u vanbračnoj zajednici deset godina.

Potraga za vozačem automobila koji je pregazio Mariju sinoć u Somborskom bulevaru nastavljena je i danas. Novosadska policija još uvek drži zatvoren deo bulevara gde se desila saobraćajka, jer uviđaj još uvek traje.

Potsetimo Marija Malešić (28) iz Novog Sada izgubila je život u saobraćajnoj nesreći kada je, dok je pretrčavala ulicu, na nju naleteo zasad nepoznati automobil, a zatim je taksi vozilo koje se kretalo iza tog vozila prešlo preko nje.

Naime, mlada konobarica, inače majka maloletnog deteta, radila je dnevnu smenu u kafani. Prema našim saznanjima, u jednom momentu je krenula da kupi cigarete preko puta Somborskog bulevara, kod broja 30, gde se nalazi semafor.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track