MISTERIJA U HOTELU HAJAT: Ivana Bodrožić umrla od istog leka kao Majkl Džekson!

Obdukcija

MISTERIJA U HOTELU HAJAT: Ivana Bodrožić umrla od istog leka kao Majkl Džekson!

Crna Hronika -
Policija je pored njenog tela pronašla ampule propofola

BEOGRAD - Ivana Bakić Bodrožić (31), ćerka jedinica poslanice Demokratske stranke Nade Bodrožić, koja je pronađena mrtva u sobi u hotelu „Hajat“ u Beogradu, najverovatnije se predozirala anestetikom propofol, saznaje Kurir.- Policija je pored njenog tela pronašla ampule propofola. Reč je o anestetiku koji se uglavnom koristi prilikom operacija kao uvod u anesteziju. Ukoliko se uzima u većim količinama, može da izazove kobne posledice. Prima se ubrizgavanjem u venu ili infuzijom. Inače, od propofola je umro i pevač Majkl Džekson pre nekoliko godina - kaže za Kurir izvor iz istrage.Telo Ivane Bodrožić u hotelskoj sobi zatekao je jedan od zaposlenih, a devojka je navodno u podlaktici imala špric, zbog čega se sumnjalo da se predozirala.- U krvi Ivane Bodrožić nađen je propofol. Međutim, i dalje se čekaju rezultati toksikoloških analiza kako bi se definitivno utvrdilo da li je taj jaki anestetik uzrok smrti - kaže izvor Kurira iz istrage.

Predozirao se... Majkl Džekson
Predozirao se... Majkl Džekson

Ivanu Bakić Bodrožić svi znaju pod nadimkom Iva, a devojka se uglavnom družila s pripadnicima srpskog džet-seta.- Ivana je živela u Austriji i Nemačkoj, a u Srbiju je došla nekoliko dana pred smrt. Ona i njena majka Nada bile su veoma vezane jedna za drugu, a Iva se ponosila uspesima svoje mame - kaže naš sagovornik.Ivanina majka Nada Bodrožić je kao pokrajinska poslanica iz Nove Srbije prešla u poslanički klub Demokratske stranke.(E. K.)

Šta je propofol- intravenski sedativ i hipnotik- u niskim koncentracijama deluje kao sedativ- smanjuje sposobnost reagovanja na stimuluse i izaziva pospanost- veća koncentracija deluje kao anestetik i zato se koristi u anesteziji- brzo buđenje nakon prestanka primene propofola

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track