Radnik Frikoma namestio nagradnu igru Pažljivo ližite!
Foto: KURIR

Skandal

Radnik Frikoma namestio nagradnu igru Pažljivo ližite!

Crna Hronika -
Darko R. (29) osumnjičen da je je u saradnji sa više drugih osoba, protivpravno prisvojio džip "Hamer", prvu novčanu nagradu od 202.000 evra, mobilne telefone...

BEOGRAD - Džaba ste lizali!Policija u Beogradu uhapsila je asistenta marketinga "Frikoma" Darka R. (29) zbog sumnje da je zloupotrebom položaja u nagradnoj igri "Pažljivo ližite" oštetio to preduzeće i potencijalne dobitnike za više stotina hiljada evra, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Beograđanin Darko R. je u saradnji sa više drugih osoba, koristeći poslovne tajne koje su mu bile poverene u nagradnoj igri, protivpravno prisvojio džip "Hamer", prvu novčanu nagradu od 202.000 evra i više novčanih nagrada u iznosu od 2.000 evra i veći broj mobilnih telefona. Darko R. se tereti da je od 15. do 19. maja 2008. godine obaveštavao ostale osumnjičene gde će se prodavati sladoled koji donosi nagradu, a oni su mu posle preuzimanja predavali nagrade.

Krivičnom prijavom da su počinili zloupotrebu službenog položaja u pomaganju biće obuhvaćeno sedam osoba iz Smedereva, Ćuprije i Beograda. Krivičnom prijavom biće obuhvaćeni Smederevčani Jovica R. (46), Miloš M. (40), Bane V. (50) i Slaviša N. (42), Zlativoje Đ. (51) iz Ćuprije i Konstantin I. (28) iz Beograda. Hapšenje su izveli pripadnici Uprave kriminalističke policije i beogradske policije, u nastavku akcije na suzbijanju prevara u organizaciji nagradnih igara, dodaje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track