Ubijen član Kekine grupe u Ulici Jurija Gagarina

Ubijen član Kekine grupe u Ulici Jurija Gagarina

Crna Hronika -
Muškarac je zadobio dve prostrelne rane i ekipa Hitne pomoći je na licu mesta konstatovala smrt

BEOGRAD - Vujadin Pejanović, zvani Vule (34), ubijen je u utorak veče iz vatrenog oružja u Ulici Jurija Gagarina 219 na Novom Beogradu, ispred kafića "Ki largo". On je zadobio dve prostrelne rane i ekipa Hitne pomoći je na licu mesta konstatovala smrt. Hitna pomoć je poziv primila u 21 sat.

Ubistvo se dogodilo ispred kafića Ki largo, koji se nalazi u zgradi u Bloku 45. Sa lica mesta saznajemo da je ubistvo izvršeno na profesionalan način. Ubica je prišao i hladnokrvno ispalio rafale u srce i glavu. Kako Kurir saznaje iz dobro obaveštenih izvora ubijen je Vujadin Pejanović (34), član takozvanog novobeogradskog klana Dejana Stojanovića Keke!

Pejanović je bio na parkingu ispred svog vozila kada je ubica ispalio smrtonosni rafal. Atentator se brzo udaljio sa lica mesta. Policija još uvek obavlja uviđaj. Ubijeni Pejanović bio je deo ekipe Ivana Borovčanina. Borovčanin se dovodio u vezu sa pokušajem atentata na bivšeg ministra policije Dragana Jočića. Borovčanin je hapšen kada je pronađena puška, kojom je trebalo da bude izvršen atentat na ministra Jočića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track