Robijao za drugog za 2.000 evra!

Skandalozno

Robijao za drugog za 2.000 evra!

Crna Hronika -
Miodrag S. iz Požarevca otišao u zatvor u Smederevu da odsluži kaznu umesto Zorana S., osuđenog zbog prevara

SMEDEREVO - Sve za pare!Miodrag S. (58) iz Požarevca uhapšen je, u saradnji s nadležnima u Okružnom zatvoru u Smederevu, zbog sumnje da je umesto Zorana S. iz sela Vlaški Do služio zatvorsku kaznu!

„Nevini” zatvorenik je svoje robijanje naplatio 2.000 evra, a policija sada traga za osuđenim Zoranom S., koji je pokušao da izbegne odlazak na robiju.

- Miodrag S. je 7. februara, umesto Zorana S., koji je osuđen zbog prevara, počeo da izdržava zatvorsku kaznu od šest meseci u Okružnom zatvoru u Smederevu. On je u kaznionici bio sve do 17. aprila - kaže sagovornik Kurira blizak istrazi.

Miodrag S. se prethodno dogovorio sa Zoranom S. da umesto njega izdržava kaznu, a za tu „uslugu” tražio mu je 2.000 evra!

- Kad je primljen u zatvor, Miodrag S. je imao falsifikovanu ličnu kartu. Pretpostavljamo da je dokument falsifikovao urpavo Zoran S. Miodrag se stražarima lažno predstavio i u zatvoru proveo dva meseca, dok nije otkriven njego pravi identitet. Neverovatno je šta sve ljudi neće uraditi za novac - dodaje naš sagovornik.

Dok je Miodrag izdržavao kaznu, Zoran je uživao na slobodi, a sada za njim traga policija.

- Policija istražuje i da li je još neko bio umešan u zamenu identiteta dvojice poznanika - kaže izvor Kurira.

(Z. N.)

Sumnjiva dokumenta

Zaposleni u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija i Okružnog zatvora u Smederevu posumnjali su u ispravnost dokumenata Miodraga S., nakon čega su od policije zatražili potvrdu njegovog identiteta.

- Utvrđeno je da je on služio kaznu umesto Zorana S. Miodrag S. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu - saopštila je Uprava za izvršenje krivičnih sankcija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track