ČETVORICA PLAĆENIH UBICA HTELI DA ME UBIJU: Ivana Buha tvrdi da je ona meta uhapšenih atentatora!

Neverovatno

ČETVORICA PLAĆENIH UBICA HTELI DA ME UBIJU: Ivana Buha tvrdi da je ona meta uhapšenih atentatora!

Crna Hronika -
Ivana Buha je rekla da joj je nepoznata osoba ušla u kuću i isključila struju, nakon čega ju je obezbeđenje prebacilo na sigurnije mesto

BEOGRAD - Četvorica plaćenih ubica, koje je policija uhapsila prekjuče, najverovatnije je trebalo da ubiju Ivanu Buhu, suprugu prvog srpskog svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta!

Ivana Buha je juče izjavila da joj je nepoznata osoba ušla u kuću i isključila struju, nakon čega ju je obezbeđenje prebacilo na sigurnije mesto.

"Bila sam kući sa detetom. Iznenada sam čula da neko ulazi i domah je nestala struja. Ćerkica je počela histerično da plače, uzela sam je u naručje i pobegla iz kuće. Uletela sam u kola i pobegla. Nakon čega me pokupilo obezbeđenje i sada sam na sigurnom", rekla je Buha.

Ona navodi da je čula da su likvidatori angažovani za njeno ubistvo, ali nda je sve to saznala iz privatnih izvora.

"Nadam se da će neki od uhapšenih da progovori i da se razjasni da li su oni stvarno imali zadatak da me ubiju. Verujem da će policija otkriti koji je glavni razlog napada i motiv", istakla je ona i dodala da je oduvek govorila istinu, što se i dokazalo.

"Ako je neko zbog činjenica koje sam obelodanila odlučio da me likvidira, neka proba, jer se ja ne plašim za svoj život i nastaviću da govorim istinu", kaže za Alo!.

Na pitanje da prokomentariše nezvanična saznanja da nalog za njenu likvidaciju dolazi iz Crne Gore, ona kaže da tamo nema neprijatelje, ali da nije isključeno da nekome smeta ono što je nedavno izjavila na jednoj od konferencija.

Podsetimo, ona je tada navela da njen suprug Ljubiša, preko Rodoljuba Milovića, bivšeg načelnika UKP-a, dobijao informacije o narednim policijskim akcijama i hapšenjima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track