PEDOFIL: Nisam pipkao kerušu  KOMŠINICA: Monstrum laže!
Foto: Stefan

Osumnjičeni za maltretiranje psa tvrdi

PEDOFIL: Nisam pipkao kerušu KOMŠINICA: Monstrum laže!

Crna Hronika -
Bajram Jovanović (59), protiv koga je policija podnela krivičnu prijavu zbog zlostavljanja životinja, pred našom ekipom branio se da mu je sve namešteno. Slavica Vukelić još jednom ponovila da ga je videla da napastvuje kuče ispod njenog prozora na Karaburmi

BEOGRAD - Nisam dirao nijedno kuče. Dao sam izjavu u policiji. To je sve namešteno! - branio se juče osuđeni pedofil Bajram Jovanović (59), kojeg je ekipa Kurira uspela da pronađe dan nakon što smo objavili tekst u kome Slavica Vukelić tvrdi da je zlostavljao psa na Karaburmi.Na naše pitanje kako komentariše optužbe komšinice Vukelić da ga je videla s prozora kad je keruši zadigao levu nogu, nekoliko prstiju gurnuo u njen polni organ i počeo da se iživljava, on je rekao da se ništa nije desilo.- Ništa od toga nije tačno - rekao je on i potvrdio da je bio osuđen na dve i po godine zatvora zbog toga što je „dirao devojčice“ i da je to vreme proveo u Centralnom zatvoru.Međutim, Slavica Vukelić i dalje tvrdi da je Jovanovića videla kako zlostavlja psa.- Videla sam monstruma, laže! Prijavila sam ga policiji, on je i tada pričao da to nije uradio. Pravi se lud i naivan, manipuliše ljudima. Gledala sam ga kako razgovara s decom na ulici i trenutak dok je mazio Kevicu. Da nisam videla da joj je gurnuo prste u polni organ, i ja bih mogla da se kladim da taj čovek ništa nažao ne bi uradio nekom - tvrdi Vukelićeva i dodaje da on odlično zna šta radi. Da je keruša zlostavljana, potvrdio joj je i veterinar, koji je na sluzokoži polnog organa pronašao ogrebotine.

Slavica Vukelić
Slavica Vukelić

Bez nadzora

Ona ističe da se neće smiriti dok Jovanovića ne skloni sa ulice jer ne može mirno da spava pošto u svakom trenutku može da nastrada neko dete ili životinja.Ekipa Kurira pronašla ga je juče kako ispred jednog lokala prodaje jaja, a pre nego što smo mu prišli razgovarao je s jednom devojčicom.Da Bajramu Jovanoviću bez nadzora nije mesto na ulici, tvrde i Safet i Zlata Borovac, roditelji male Tamare, koju je na silu ljubio u usta kod prodavnice u Kotežu, o čemu je Kurir pisao 2013. godine.- Ako nešto ne preduzmemo po pitanju kažnjavanja pedofila, plašim se da će ih biti sve više. On je dobio dve godine, a napao je dve devojčice. On će, sigurna sam, kad-tad da napravi neko mnogo veće zlo - kaže Zlata za Kurir.Suprug Safet ne može da se načudi zašto je Jovanović slobodan i sad maltretira životinje.- Takav ne treba da živi. Šta da vam kažem kad je njegov sin na suđenju rekao da ga osude jer ni njegova deca neće biti bezbedna pored njega. Čovek za krađu gvožđa dobije tri godine zatvora, a on je za napastvovanje dva deteta dobio manje - objašnjava očajan otac.

Napraviće zlo

Prisećajući se strašnog dana, Safet objašnjava da je njegova ćerkica imala svega tri i po godine.- Kupio joj je lizalice, uhvatio je za rukicu i ispred radnje je na silu počeo da je ljubi u usta. Ko zna šta bi bilo da to nisu videli vlasnik radnje i njegova radnica, a da zlo bude veće, moje dete nije jedina njegova žrtva, on je napastvovao još jednu devojčicu u Zemun polju. Napraviće neko zlo, a onda će biti kasno - upozorava Safet.Bajrama Jovanovića pre tri godine sud je osudio na dve godine zatvora i obavezno lečenje zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnim licem. On je pre nekoliko meseci odslužio kaznu, a 11. januara komšinica u ulici u kojoj živi na Karaburmi videla ga je kako zlostavlja kerušu. Prethodno je redakcija Kurira organizovala tajni zadatak hapšenja Jovanovića, koji je potom uhapšen.

Krivična prijavaTUŽILAŠTVO POKRENULO POSTUPAKU policiji nam je potvrđeno da su 16. januara u Prvom osnovnom tužilaštvu podneli krivičnu prijavu protiv Jovanovića za krivično delo zlostavljanje životinja, dok su nam u tužilaštvu objasnili da je postupak u toku.- Zakazana su saslušanja osumnjičenog i svedoka, tako da je proces u toku - rečeno nam je u tužilaštvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track