Najnovije vesti

ISKASAPIO KOMŠIJU: Mašulovićevi rođaci pretili advokatima
Foto: Marina Lopičić

Haos u Palati pravde

ISKASAPIO KOMŠIJU: Mašulovićevi rođaci pretili advokatima

Crna Hronika

Prišli su i rekli da ćemo mi stradati ukoliko kazna ne bude onolika koliko su oni zamislili - ispričao je sudiji jedan od advokata

BEOGRAD - Na jučerašnjem suđenju Obrenu Zirojeviću zbog optužbi za ubistvo Draga Mašulovića advokati odbrane požalili su se sudu na porodicu ubijenog biznismena.
- Prišli su i rekli da ćemo mi stradati ukoliko kazna ne bude onolika koliko su oni zamislili - ispričao je sudiji jedan od advokata.

On je na kraju suđenja rekao da se to nije odnosilo na sinove pokojnog Draga Mašulovića.
- Oni su prema nama pokazivali otmeno i srdačno ponašanje - istakao je advokat Ilija Radulović.

Tokom njegovog izlaganja jedan od mladića koji je došao da podrži Mašulovića komentarisao je, te je sudija morala da ga udalji.

Juče su saslušani veštaci koji su govorili o psihičkom stanju Obrena Zirojevića u vreme monstruoznog ubistva.
- U trenutku ubistva Zirojević je bio u stanju povišene emocionalne uzbuđenosti, bio je besan i uplašen. Njemu je bilo neprihvatljivo da Mašuloviću da novac koji je smatrao da ne zaslužuje. Takođe, imao je potrebu da to što se dogodilo sakrije od supruge, do koje mu je veoma stalo - ispričala je psiholog Nada Janković.

Podsetimo, Zirojević je ubio Mašulovića početkom februara 2015. Njegovo telo je iskasapio, delove ostavio u garaži, a delove sakrio u stanu.

(E. K.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...