UŽASNO Aleksandar (20): Ubio sam tatu jer mi je gurao penis u usta!

Šokantna odbrana mladića optuženog za ubistvo oca

UŽASNO Aleksandar (20): Ubio sam tatu jer mi je gurao penis u usta!

Crna Hronika -

Izbo sam ga nožem 22 puta kad je tražio da ga oralno zadovoljim, rekao je Aleksandar (20), koji je optužen da je brutalno usmrtio svog oca Srđana (43)

NIŠ - Ubio sam oca jer me je terao da ga oralno zadovoljavam. Do te večeri sam uspevao da se odbranim, ali tada mi je penis stavio u usta. Život mi se zgrozio, nisam znao šta radim, nisam bio svestan ni da sam ga ubio. Bilo me je toliko sramota da sam to što se desilo prećutao i tokom istrage.Ovako se juče pred niškim Višim sudom branio Aleksandar Marinković (20) iz aleksinačkog sela Glogovice, optužen da je 10. januara ove godine u porodičnoj kući usmrtio svog oca Srđana (43).Muk u sudniciKako je utvrđeno tokom istrage, Marinković je svog oca, koji je pošao do poljskog toaleta, sustigao na stepeništu i nožem „rambo“ ubo čak 22 puta. Nakon toga je otišao kod komšije i kazao mu da se potukao sa Srđanom, pa je on pozvao policiju. Aleksandar je do detalja ispričao kako je ubio oca, ali i rekao nešto što je šokiralo sve u sudnici.- Moj otac je skinuo bokserice, uhvatio mi glavu i gurao je prema svom polnom organu govoreći: „On te je napravio, moraš da ga ljubiš, puši ga“. Odgurnuo sam ga, a onda sam čuo neki glas kako mi govori: „Ubodi ga“. Uzeo sam nož i krenuo za njim, mislim sam da sam ga ubo samo dva puta, tek u policiji sam saznao da je mrtav - rekao je Marinković.Naglasio je da je njegov otac maltretirao njegovu majku, zbog čega ga je ona napustila, da je njegovom mlađem bratu puštao porno-filmove kad je imao samo šest godina, kao i da se nepristojno ponašao i prema šesnaestogodišnjoj ćerki Sandri.

Mesto zločina... Aleksandar na ovim stepenicama izmasakrirao oca Srđana
Mesto zločina... Aleksandar na ovim stepenicama izmasakrirao oca Srđana

Ona je potvrdila bratovljeve navode da je otac bio nasilan prema njima kad bi popio.- Kad je majka otišla s mojom braćom, ja sam ostala da sama živim s ocem. Sa mnom se nije svađao, ali je jednom pijan legao kod mene u krevet. Uplašila sam ga se i prespavala kod drugarice, a sutradan sam otišla da živim s majkom - kazala je tokom svog svedočenja sestra optuženog.Maltretirao ženu i decuAleksandrova majka Valentina tvrdila je da ih je Srđan maltretirao.- Stalno me je tukao, pozivali smo policiju nekoliko puta. Naročito je mrzeo Aleksandra, njega je mnogo tukao, znao je i da ga baci na zemlju. Bio je ubeđen da on nije njegovo dete - kazala je Valentina.Suđenje će biti nastavljeno saslušanjem ostalih svedoka. Marinkoviću preti 40 godina robije jer je optužen za teško ubistvo.

Rođak demantujeSTRIC NIJE MANIJAK, RADIO JE KAO CRNACMarko Marinković, Aleksandrov brat od strica, najpre je odbio da svedoči ističući da na to ima pravo po zakonu zbog bliskog srodstva. Međutim, kad je čuo Valentinino svedočenje, koje je njegovog strica prikazalo u najgorem svetlu, on se predomislio.- Ipak ću svedočiti jer su ovo laži. Moj stric je radio kao crnac, a ona je taj novac trošila. Nije tačno da ga je napustila jer ju je maltretirao već je otišla s drugim čovekom. Svi u selu mogu da posvedoče da stric nije bio loš čovek, doduše, ni za Aleksandra nemaju loše reči. Siguran sam da Srđan nije zlostavljao sina, znam da je bio mnogo srećan kad je napustio majku i došao da živi s njim. On se po selu zaduživao da bi mu kupio cigarete - kazao je Marinković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track