Bomba blizu stana Vlade Georgieva

Bomba blizu stana Vlade Georgieva

Crna Hronika -

BEOGRAD - Sprečeno krvoproliće!

Ispod renoa“ Radovana B., građevinskog preduzimača, policija je juče oko 16.45 sati u Ulici gospodara Vučića našli tri eksplozivna punjenja koja je trebalo da budu daljinski aktivirana! In­te­re­santno je da je auto-bo­m­ba bio parkiran ne­da­le­ko od stana pevača Vlade Georgieva.

- Kreneš kući, ulica gde živiš zatvorena, jer je postavljena bomba - napisao je pevač na Tviteru.

- U blizini je i Druga ekonomska škola, a čim je stigla informacija da je ispod vozila bomba, časovi su prekinuti. Više od 500 đaka i studenata Fakulteta bezbednosti, koji se nalazi u istoj zgradi, evakuisano je - rekao je izvor Kurira.

Kako saznajemo, vlasnik automobila Radovan B. policiji je javio da se nešto čudno dešava, budući da mu je automobil, kako je rekao, bio neprirodno nagnut!

- Odmah po dojavi na teren su izašli pripadnici policije Voždovca, s načelnikom na čelu. Njima je vlasnik „renoa“ Radovan B. rekao da ne zna ko bi mu i zašto postavio bombu i da veruje da su atentatori pogrešili automobil - rekao je izvor Kurira.

Radovan B. je, kako saznajemo, poznat policiji po tome što je u mladosti nekoliko puta privođen zbog navijačkih tuča. Ipak, otkako se oženio, pre desetak godina, policija s njim više nije imala nikakve probleme.

(E. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track