Pop Sava operisan, stanje zadovoljavajuće

Derventa

Pop Sava operisan, stanje zadovoljavajuće

Crna Hronika -
Dvojica maskiranih razbojnika su u noći između četvrtka i petka upali u kuću sveštenika Todorovića koga su, zajedno sa njegovom suprugom Jelicom, zlostavljali i ranili u glavu

BANJALUKA - Zdravstveno stanje sveštenika Save Todorovića iz Kalenderovaca kod Dervente, koga su razbojnici ranili u glavu, zadovoljavajuće je, potvrđeno je danas iz banjalučkog Kliničkog centra.

"Pacijent je pri punoj svesti i oporavlja se nakon sinoćnjeg operativnog zahvata", navodi se u saopštenju ove zdravstvene ustanove.

Todorovića će danas posetiti ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Petar Đokić.

Dvojica maskiranih razbojnika su u noći između četvrtka i petka upali u kuću sveštenika Todorovića koga su, zajedno sa njegovom suprugom Jelicom, zlostavljali i ranili. U policiji su naveli da su dvojica naoružanih i maskiranih razbojnika provalili u kuću i vezala sveštenika koga su fizički maltretirali, a potom su mu iz vatrenog oružja pucali u glavu.

Ranjeni sveštenik je zbog težine povreda prevezen i zadržan na lečenju u Kliničkom centru Banjaluka, a žena je na sopstveni zahtev napustila bolnicu u Doboju gde joj je ukazana pomoć.

Iz kuće sveštenika Todorovića razbojnici su ukrali laptop, zlatni nakit i oko 3.000 KM, potvrdila je policija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track