STRAVIČNI DETALJI TRAGEDIJE: Devojčica (15) se ubila pred ocem i bratom zbog dečka!
Foto: Rajko Rajković

Užas u selu Malajnici kod Negotina

STRAVIČNI DETALJI TRAGEDIJE: Devojčica (15) se ubila pred ocem i bratom zbog dečka!

Crna Hronika -

Stavila je pištolj sebi uz glavu, mislili smo da se šali, a ona je pucala, kaže Nenad (14), brat Kristine Aleksandrić (15), koja je raskinula s momkom

NEGOTIN - Mislim da je moja seka to namerno učinila. Bila je u svađi s bivšim momkom iz Bukova i najavljivala je drugaricama da će se ubiti ako se ne pomire. Napisala mu je i poruku na Fejsbuku: „Htela sam da živim samo s tobom“.

I otišla je u smrt, i to pred nama - priča Nenad Aleksandrić (14), brat Kristine Aleksandrić (15), tragično stradale u subotu u selu Malajnici kod Negotina.Dosadašnja saznanja iz istrage ukazuju da je reč o samoubistvu.Tražila da puca- Utvrđeno je da je pucala sebi u glavu. Metak je opaljen s jedne strane i napravio je prostrelnu ranu na drugoj slepoočnici - kaže izvor.Na licu mesta bili su Kristinin brat Nenad i otac Zorislav Đorđević (44).- Vratili smo se iz grada pred ponoć. Na stolu u sobi bio je očev pištolj. Kristina je zatražila da nam da malo da pucamo ispred kuće, ali on je odbio. Onda je nagovorila mene da ga molim i otac je pristao - priča brat Nenad i dodaje:- Otišli smo nedaleko od kuće, pored šume. Otac mi je nekoliko puta davao pištolj da pucam, a Kristini je to bilo prvi put. Uzela je pištolj i opalila uvis. Pitala je oca da li ima još neki metak. On joj je odgovorio da ima još jedan u cevi. Tada je iznenada prislonila pištolj na slepoočnicu. Pre nego što smo uspeli da je sprečimo, pritisla je okidač. Odjeknuo je pucanj i ona se srušila na zemlju.Preminula u bolniciKristina je prevezena u borsku bolnicu.- Posle nekoliko sati je preminula - rekao je brat Nenad jecajući, dok je palio sveću na mestu tragedije.Članove porodice Zorislava Đorđevića, koji je u nevenčanom braku s Lidijom Aleksandrić izrodio dvoje dece, poznaju kao vredne i radne ljude koji žive od poljoprivrede.Zorislavu je određen pritvor do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti.

DEVOJČICA UPUCANA IZ TETEJCA U GLAVU: Ubistvo ili samoubistvo? POLICIJA ISPITUJE BRATA

R. R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Zmija među trudnicama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track