Najnovije vesti

NAJPOZNATIJI OSUĐENIK VIDEO DETE: Legijina ćerka prvi put kod oca
Foto: Profimedia

Susret u sudu

NAJPOZNATIJI OSUĐENIK VIDEO DETE: Legijina ćerka prvi put kod oca

Crna Hronika

Aleksandra Ivanović, supruga Milorada Ulemeka Legije, juče je u Specijalni sud na suđenje pripadnicima JSO došla sa njihovom najstarijom ćerkom

BEOGRAD - Najstarija ćerka Milorada Ulemeka Legije iz braka sa Aleksandrom Ivanović, prvi put se juče pojavila u sudnici Specijalnog suda u Beogradu, u koji je uz ogromne mere obezbeđenja doveden njen otac iz požarevačkog zatvora Zabela.Nekoliko minuta pred početak suđenja, ona je u zgradu suda u Ustaničkoj ulici došla u pratnji majke i užurbano ušla u sud.

Došla mu majka Natalija

- Legijina majka Natalija došla je sat vremena pred početak suđenja, a onda su se pred samo vreme za ulazak u sudnicu pojavile Aleksandra i njena ćerka. Očigledno je bilo da žele da ostanu neprimećene - otkriva sagovornik Kurira. Po ulasku u sudnicu, Ulemek ih je primetio u publici, osmehnuo im se i gestikulirajući kroz neprobojno staklo upitao ih kako su.- Videlo se da je ovaj susret doživeo izuzetno emotivno i da je bio presrećan što vidi ćerku - dodaje naš sagovornik.Milorad Ulemek Legija, koji je osuđen 40 godina zatvora i kaznu služi u najbezbednijem zatvoru, takozvanom Alkatrazu, ženu i tri ćerke viđa jednom mesečno, i to kroz neprobojno staklo. U zatvoru ga je 2014. posetila i Nikolija Luković, najstarija od četiri ćerke koju ima iz prvog braka s Majom Luković.- Nikolija i njena polusestra neverovatno liče. Odnosno, obe su iste otac - zaključuje on.Odloženo suđenjeU delu za publiku najveće sudnice Specijalnog suda, majka, supruga i ćerka kratko su se zadržale, pošto je suđenje za oružanu pobunu JSO odloženo zbog smrti supruge jednog od branilaca u tom predmetu, advokata Gradimira Nalića.

Podrška pripadniku JSO prijateljica ulepŠala dan u sudnici MISTERIOZNA PLAVUŠA SLALA POLJUPCE ZVEZDANUBiljana Nikolić, misteriozna plavuša koja ne izostaje ni sa jednog suđenja Zvezdanu Jovanoviću, bivšem pripadniku „crvenih beretki“, i juče je bila u prvom redu u publici na suđenju za oružanu pobunu JSO. Kada je ušao u sudnicu, oni su kroz neprobojno staklo poslali jedno drugom poljupce i srca. Biljana za Kurir kaže da je porodična prijateljica Zvezdana i njegove supruge Olivere.- Poznajemo se odavno, a kasnije je moj tata advokat zastupao Željka Tojagu pred ovim sudom, tako da sam ovde praktično već 14 godina. Zvezdan je čovek kog da nema, trebalo bi ga izmisliti. Psihički jačeg čoveka nisam srela. Ima pozitivan stav i pored svega - kaže Biljana za Kurir i otkriva da je i ona advokat.- Istina je samo jedna i nema dalje - dodaje ona, a na pitanje zbog čega s njom ne dolazi i Zvezdanova supruga, ona u šali kaže:- Olivera bi verovatno rekla da je otišla u Džibuti na letovanje.

Jelena Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Zmija među trudnicama

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...