UBISTVO NA VIDIKOVCU: Rasporio majku zbog penzije!
Foto: Damir Dervišagić

MILAN STANKOVIĆ NEDAVNO IZAŠAO S ROBIJE

UBISTVO NA VIDIKOVCU: Rasporio majku zbog penzije!

Crna Hronika -

Policija intenzivno traga za ubicom koji je nakon zločina pobegao u pravcu Ibarske magistrale, a koji je ranije osuđivan zbog droge

BEOGRAD - Milan Stanković, koji je u bekstvu otkako je pre tri dana na Vidikovcu ubio svoju majku Zlaticu, najverovatnije je zločin počinio zbog novca, saznaje Kurir.

- Milan se loše slagao s majkom i ranije su se često svađali. Međutim, pre nekoliko dana počeo je često da se pojavljuje u našoj ulici. Viđali smo ga kako se sa Zlaticom šeta u prolazu između zgrada, nosio joj je kese iz prodavnice i sa pijace i delovalo je kao da joj pomaže - pričaju komšije iz susedne zgrade.

Kako navode, Milana su videli i kobnog dana kada je usmrtio majku ubodima nožem.

- Izašao je ispred zgrade, sećam se da je na sebi imao crnu majicu. Bio je vidno nervozan, ali se šetao po kraju i razgovarao s komšijama. Posle toga je otišao i više ga nismo videli - kažu naši sagovornici.

Prema njihovim rečima, Stanković je i ranije bio problematičan, a osim što je tukao majku, pričalo se i da se drogira.

- Navodno je odležao zatvorsku kaznu zbog narkotika. On je ranije stanovao s majkom, potom se odselio kod supruge, ali je ovde nastavio da svraća. Tih dana je bila penzija, moguće je da je pokušao od majke da uzme još novca - objašnjavaju komšije.

Zlatica Stanković ubijena je u ponedeljak u porodičnom stanu na Vidikovačkom vencu kod broja 108. Policiju je pozvala Milanova supruga Tamara jer je, navodno, on njoj u besu ispričao šta je uradio. Odmah nakon priznanja zločina Stanković je pobegao u pravcu Ibarske magistrale i od tada mu se gubi svaki trag.

Muk na Vidikovcu

KOMŠIJE ZAĆUTALE

Komšije Stankovića, koji je još uvek u bekstvu, ispričale su da on sa suprugom živi u napuštenom tržnom centru. Međutim, kada su ga reporteri potražili na toj lokaciji, svi su bili saglasni da ga nikada nisu videli i da ne znaju o čemu se radi. J. Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track