NESREĆA NA AUTO-PUTU KOD BAČKE TOPOLE: Auto sleteo sa puta, poginuo turski državljanin, dvoje dece povređeno!
Foto: Nebojša Mandić

NESREĆA NA AUTO-PUTU KOD BAČKE TOPOLE: Auto sleteo sa puta, poginuo turski državljanin, dvoje dece povređeno!

Crna Hronika -

U saobraćajnoj nesreći kod Bačke Topole, četrdesetak kilometara od Subotice, na autoputu E75, noćas je poginuo turski državljanin (49), a od troje povređenih, dvoje su deca, koja su zbrinuta u subotičkoj bolnici.

Dr Gordana Krtinić, pomoćnik direktora za upravljanje rizikom u Opštoj Bolnici Subotica, kaže da su deca imala blaži potres mozga, ali da se već osećaju dobro.

Nesreća se dogodila kada je vozač audija austrijskih tablica sleteo iznenada s puta kod Bačke Topole i poginuo na licu mesta, dok je žena suvozač (49) istih godina, teže povređena, ali joj je odmah na odeljenju ortopedije ukazana pomoć, i lekari tvrde da je u stabilnom stanju.

"Žena je imala isčašenje ramena, kuka i dvanaestog grudnog pršljena. Ona je primljena odmah na odeljenje, zajedno sa devojčicom od 13 godina i dečakom od 12 godina. Sve povrede su joj sanirane, više nije životno ugrožena, a deca su već u dobrom stanju", kaže dr Gordana Krtinić, pomoćnik direktora za upravljanje rizikom u Opštoj Bolnici Subotica. Druga saobraćajna nesreća dogodila se na putu Odžaci - Sombor, kada je automobil sleteo sa puta i udario u drvo. Suvozač je poginuo, dok je povređeni vozač prevezen u bolnicu u Somboru.

(Kurir.rs/N.H., /Alo, Foto: Nebojša Mandić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: ŠOKANTNO! Oko 200 bombaša samoubica pripremljeno za napade po Evropi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track