OGORČENA ŽENA RADNIKA KOG JE ZATRPALA ZEMLJA: Muž mi je gluv, nikako nije smeo da bude pored kanala
Foto: M.M.

NEBRIGA POSLODAVCA

OGORČENA ŽENA RADNIKA KOG JE ZATRPALA ZEMLJA: Muž mi je gluv, nikako nije smeo da bude pored kanala

Crna Hronika -

NIŠ - Ilinka Živković, supruga radnika građevinske firme „SD His“, kojeg je u sredu po podne zatrpala zemlja prilikom radova na izgradnji kolektora u Ulici Dimitrija Tucovića, ogorčena je nebrigom muževljevog poslodavca.

Ona ističe da je njen muž Srbislav (63) potpuno gluv te da nikako nije smeo da bude angažovan na poslu koji je toliko rizičan.

- Radio je kao trgovac u „Nišprometu“, a kad mu je firma propala, snalazio se kako je znao. Poslednjih pet godina radio je u tom građevinskom preduzeću jer drugi izbor nije imao. Srbislav uopšte ne čuje, zbog čega nosi slušni aparat, pa nikako nije smeo da bude doveden u ovakvu situaciju zbog koje je zamalo izgubio glavu - priča ogorčena supruga i nastavlja:

- Čim sam čula za nesreću, otrčala sam u bolnicu. Smračilo mi se pred očima kad sam ga videla onako krvavog i modrog. Aparat mu je ostao u jami, nije mogao da me čuje, a pošto su mu i oči povređene, nije mogao ni da me vidi. Uhvatila sam ga za ruku i sve vreme ga držala nadajući se da će da zna da sam s njim. Samo je kazao: „Aparat“ i ništa drugo.

Povređeni radnik zbrinut je na neurohirurškoj klinici, gde je ustanovljeno da je, na sreću, zadobio lakše povrede.

Kurir / D. K.

Foto: M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track