MUČIO SE DA BI PREHRANIO TRI ĆERKICE! SADA SU OSTALE BEZ OCA I TO ZBOG PARKINGA: Detalji surovog ubistva u centru Novog Pazara!
Foto: Tanjug/Edib Tahirović

MUČIO SE DA BI PREHRANIO TRI ĆERKICE! SADA SU OSTALE BEZ OCA I TO ZBOG PARKINGA: Detalji surovog ubistva u centru Novog Pazara!

Crna Hronika -

Osumnjičenom za ubistvo Adisu Ć. (31) određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je u subotu veče u tuči ispred kafića u ulici Stane Bačanin u Novom Pazaru, sa nekoliko uboda nožem u grudi, usmrtio Azera Ajdinovića (34).

Prema nezvaničnim informacijama, Adis se na saslušanju branio ćutanjem, odbijajući da odgovori na pitanja tužioca koji vodi slučaj.

Podsećamo, do ubistva je došlo ispred jednog gradskog kafića u koji je uhapšeni Adis svakodnevno dolazio.

- Navodno, sada pokojni Ajdinović u subotu uveče je parkirao svoje vozilo u blizini kafića, ispred jedne od garaža. U međuvremenu, došla je vlasnica garaže, pokušala da parkira svoje vozilo u garažu i kada nije uspela, došla je do kafića i upitala čiji je automobil koji je blokirao prolaz. Potom je počela da se raspravlja s Ajdinovićem, da bi se u konflikt zatim uključio i Ćorović - ispričao je za Kurir izvor iz istrage i dodao:

Ubica pobegao

- Pale su teške reči i uvrede, pa je Ćorović u jednom trenutku dohvatio nož i zario ga više puta žrtvi u grudi - kazao je naš izvor.

Ubica je potom pobegao s mesta zločina, ali je posle samo sat vremena uhapšen.

Ubijeni Ajdinović juče je sahranjen na novopazarskom groblju Gazilar, a njegove kolege, vozači kamiona, su mu vožnjom centralnim gradskim ulicama i trubeći odali poslednju počast, ali i apelovali na bezbednosne i pravosudne organe da preventivno deluju i spreče slične slučajeve.

- Azer se mučio radeći ovaj nimalo lak posao kako bi prehranio porodicu i tri male devojčice koje će sada odrastati bez oca. Mi ćemo se potruditi da se njima uvek nađemo i pomognemo, ali im ništa ne može vratiti oca. Ovom vožnjom smo hteli i da skrenemo pažnju policiji da deluje preventivno, da vrši češće racije i pretresa ‘sumnjive tipove’ koji se gradom šetaju noseći noževe i pištolje – poručio je jedan od Azerovih kolega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track