DOKTOR SPASAO ŽIVOT STARLETI: Hirurg koji se ubio obilazio Tamaru Đurić na VMA
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

BRIGA

DOKTOR SPASAO ŽIVOT STARLETI: Hirurg koji se ubio obilazio Tamaru Đurić na VMA

Crna Hronika -

Srđan Cvetanović, koji je pucao na verenicu pa izvršio samoubistvo, bio u timu lekara koji su nedavno kontrolisali rijaliti zvezdu posle operacije

BEOGRAD - Hirurg Srđan Cvetanović, koji je pokušao da ubije svoju verenicu, glumicu Ivanu Panzalović, pa izvršio samoubistvo, bio je u timu lekara koji su brinuli o starleti Tamari Đurić dok se oporavljala na VMA nakon operacije zbog komplikacija sa silikonima.

Kako Kurir saznaje, Cvetanović nije operisao Đurićevu, ali je bio jedan od doktora koji su starletu redovno obilazili i brinuli o njenom zdravstvenom stanju.

Borila se za život

- Tamara je bila u veoma lošem stanju kad je smeštena na VMA, a upravo je Cvetanović jedan od lekara koji su joj spasli život kad je imala sepsu - ispričao je naš izvor.

Ovu informaciju je za naš list potvrdila i Tamara Đurić.

- Moj slučaj je vodio doktor Stepić. Hirurg Cvetanović je dolazio kod mene. Mogu samo da kažem da je bio vrlo profesionalan i stručan, kao i svi ostali s VMA - kratko nam je potvrdila Đurićeva.

Podsetimo, Srđan Cvetanović (59), plastični hirurg na VMA, teško je ranio svoju verenicu, glumicu Ivanu Panzalović (30), pa izvršio samoubistvo prošlog četvrtka. Nakon žestoke svađe on je devojci pucao u glavu, pa presudio sebi. Srđan je preminuo na licu mesta, dok je Ivana, kojoj je metak okrznuo čelo, prevezena na VMA, gde je zbrinuta i oporavlja se. Porodična drama odigrala se oko četiri sata ujutru u Ulici Koste Racina, na beogradskom Dedinju, u stanu u kojem je par živeo poslednjih nekoliko meseci, a koji je Cvetanović nasledio od roditelja.

Danas sahrana

Sahrana doktora Cvetanovića održala se danas na Centralnom groblju u Beogradu. Prema pisanju medija, poslednji ispraćaj lekara organizovala je njegova bivša supruga.

I. E. - J. I.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(FOTO) PRVE SLIKE SA MESTA ZLOČINA: Pucnjavi prethodila žestoka svađa Ivane i Srđana, letele čaše, tanjiri, čak i ventilator

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track