HIRURG PUCAO U GLUMICU PA SE UBIO: Sumnjao da je bila bliska s političarem!
Foto: Privatna Arhiva, Printscreeen/Facebook

Horor na Dedinju: krvavi pir poznatog lekara posle svađe s devojkom

HIRURG PUCAO U GLUMICU PA SE UBIO: Sumnjao da je bila bliska s političarem!

Crna Hronika -

Doktor Srđan Cvetanović (59), plastični hirurg na VMA iz ljubomore ranio svoju verenicu Ivanu Panzalović (30) u čelo, pa pucao sebi u glavu

BEOGRAD - Srđan Cvetanović (59), plastični hirurg na VMA, teško je ranio svoju verenicu, glumicu Ivanu Panzalović (30), pa izvršio samoubistvo.

Kako saznajemo, Cvetanović je sumnjao da je Ivana bliska s jednom političarem, pa je posle žestoke svađe pucao njoj u glavu pa sebi. Srđan je preminuo na licu mesta, dok je Ivana, kojoj je metak okrznuo čelo, prevezena na VMA.

Jurio je nožem po stanu

Porodična drama odigrala se juče oko četiri sata ujutru u Ulici Koste Racina, u beogradskom naselju Dedinje, u stanu u kom je par živeo poslednjih nekoliko meseci i koji je Cvetanović nasledio od roditelja. Kako saznajemo, doktor je preksinoć trebalo da bude dežuran, ali je zamenio smenu u poslednji čas jer je Ivana rekla da hoće da ga ostavi.

Ivana je posle pucnja pala na pod, sklupčala se i pravila se da je mrtva, to ju je spaslo

ZGRADA U KOJOJ SU ŽIVELI SRĐAN I IVANA, foto: Zorana Jevtić

- Posvađali su se, pa ju je Cvetanović jurio nožem. Ona je pozvala policiju, ali je Cvetanović u međuvremenu uzeo pištolj i pucao u nju. Ivana je imala mnogo sreće jer joj je metak prošao bukvalno uz samo čelo. Ona je pala na pod, sklupčala se i pravila se da je mrtva. To ju je spaslo jer je Cvetanović mislio da nije živa, pa je pucao sebi u glavu - rekao je Kurirov dobro obavešten izvor i dodao:

- Cvetanović je navodno sumnjao da je Ivana bliska s jednim političarem, i to joj je često zamerao. Njihov odnos je u poslednje vreme bio pun trzavica. Usledile su učestale svađe, koje su kulminirale u sredu uveče. Ona je nekoliko puta pretila da će ga ostaviti, ali on se nije mirio s tim.

KOMŠIJE: Svađali su se, iz stana su letele stvari i ventilator

Cvetanović i glumica su se, sudeći po objavama na njegovom profilu, verili pre tačno mesec dana, dok komšije navode da su učestale svađe počele još u junu.

VENTILATOR SA TERASE ZAVRŠIO NA ULICI, foto: Zorana Jevtić

- Često se čula galama iz njihovog stana, a s terase su letele čaše, piksle. I jutros su bačene čaše, peškiri i ventilator. Noćas je galama krenula od tri sata, ne zna se ko je na koga vikao, čula se lomljava. U jednom trenutku se čula galama i na hodniku. Neko je nekog gađao čašom. Stavila sam slušalice i gledala televizor, nije im bio prvi put, ali svakako nisam očekivala ovakvu tragediju - rekla je jedna komšinica.

ZAPEČAĆEN STAN, foto: Zorana Jevtić
TRAGOVI KRVI NA OTIRAČU, foto: Zorana Jevtić

Istrčala sva krvava

Druga stanarka dodaje da je i njena ćerka čula galamu.

- Ćerka mi je rekla da je pre pucnja čula da je neko iz Cvetanovićevog stana vikao: „Popij to, popij to!“ Ne znamo na šta se to odnosilo. Ubrzo posle toga odjeknula su dva pucnja. Otvorila sam vrata da vidim šta se dešava i videla krvavu ženu kako silazi niz stepenice. Krv joj je lila iz glave, ništa nije pričala, samo je plakala. Neko vreme je bila na stepenicama na ulazu u zgradu dok nije stigla Hitna pomoć - priča druga komšinica.

Kako saznajemo, Cvetanović se ženio dva puta, s prvom suprugom je bio nekoliko godina u braku i u njemu dobili trojke, dve devojčice i dečaka. Prema rečima njegove prve tašte, majke njegove prve supruge, koja živi u ulazu do Cvetanovićevog, razveli su se kad su deca napunila sedam godina. Druga supruga mu je medicinska sestra na VMA.

- Žao mi je što se to dogodilo. On je otac mojih unuka, bio je potreban deci. S mojom ćerkom se upoznao ovde, bili su komšije i imali su divan brak. Ne bih da ulazim u detalje, ali eto, razveli su se. Pomagao je u odgajanju dece i zarad njih su ostali u dobrim odnosima. Ne ulazim u to kako je živeo i šta je radio, ali mi je svakako žao - kaže bivša Cvetanovićeva tašta, koja nije želela da joj objavljujemo ime.

Očev pištolj

Ona dodaje da je Cvetanović do očeve smrti živeo na drugom mestu i da se, kada je on preminuo pre godinu dana, vratio u očev stan.

- Čula sam da je bio oženjen medicinskom sestrom i da taj brak nije dugo trajao. Ovu ženu ne poznajem, možda sam je nekoliko puta videla. Jutros kad sam videla policiju i nju krvavu, nisam je ni prepoznala - priča naša sagovornica. Na pitanje da li zna čiji je pištolj, odgovara da veruje da je on pripadao Cvetanovićevom ocu.

Srđan je trebalo da dežura, ali je ostao kod kuće jer je Ivana rekla da će ga ostaviti

Inače, o hirurgu komšije u zgradi, kao i kolege imaju samo reči hvale i svi su iznenađeni ovim što je uradio.

- Delovao je kao stabilan čovek iz ugledne porodice. I roditelji su mu bili lekari. Bio je jedinac - priča komšinica.

S druge strane, kolege kažu da je bio izvrstan hirurg i kolega.

- Imao je razumevanja. Znao da podeli znanje. Znao je svoj posao i radio ga krajnje profesionalno. Svi smo potpuno u šoku zbog svega što se desilo - rekle su Cvetanovićeve kolege.

Kako saznajemo, Ivana je s povredama glave primljena na VMA.

- Od metka je zadobila hematom na glavi, operisana je i trenutno je u stabilnom stanju - kažu na VMA.

foto: Printscreen Facebook

Nedavno proslavila 30. rođendan

NA FOTOGRAFIJAMA BEZ VERENIKA

Ivana je nedavno proslavila 30. rođendan u društvu prijatelja.

- Ivana je početkom avgusta u Skadarliji upriličila i slavlje. Njeni prijatelji su, uz čestitke, slike s rođendana okačili na društvene mreže, a ni na jednoj nema Ivaninog verenika. Koliko znam, njih dvoje i inače imaju malo zajedničkih fotografija - kaže jedan Ivanin poznanik.

foto: Printscreen Facebook

Odlazak specijaliste

VRHUNSKI HIRURG

-Srđan Cvetanović bio je primarijus, magistar medicinskih nauka i hirurg na VMA

-Autor je više od 100 naučnih radova

-Bio je međunarodno poznat hirurg, operisao je u Italiji, Kanadi, Grčkoj, Rusiji, SAD i Brazilu

-Estetsku i plastičnu hirurgiju usavršavao je u Brazilu, Japanu, Francuskoj, a hirurgiju šake u Velikoj Britaniji

foto: Printscreen Facebook

Ivanina karijera

KURSADŽIJE, SINĐELIĆI, FOLK, MONTEVIDEO

-Glumica Ivana Panzalović poreklom je iz Doboja, potiče iz porodice uglednih lekara

-Završila je Akademiju umetnosti Beogradu u klasi Mirjane Karanović

-Poznata je po ulozi profesorke u zabavnom TV serijalu „Kursadžije“

-Glumila u filmu „Montevideo, bog te video“, kao i u serijama „Sinđelići“ i „Folk“

-Glumila u filmu „Dodir“, u kom glumi i poznata srpska glumica Ana Sofrenović

foto: Marina Lopičić, Fonet

Šok i neverica - Kolege iz „Kursadžija“

ŽELIMO JOJ BRZ OPORAVAK

Glumac Bane Vidaković kaže da je iznenađen vešću o ranjavanju koleginice iz „Kursadžija“.

- Ne znam ništa o tome, video sam u medijima. Nisam se duže vreme čuo s njom, mi smo samo poslovno kontaktirali - rekao je Vidaković.

Branko Babović, poznatiji kao Đuro Palica, kaže za Kurir da je šokiran.

- Teško mi je da to komentarišem, ostao sam bez teksta. Trenutno sam na Kosovu, ali čim sam čuo vest, pozvao sam Ivanu da vidim kako je, ali nije mi se javila. Ono što sam uspeo da saznam jeste da je dobro i da se oporavlja. Želim joj brz oporavak i čim dođem u Beograd, naravno, ići ću da je obiđem - rekao je Babović.

Saša Pantić je tvorac „Kursadžija“ i sarađivao je sa Ivanom.

- Šokiran sam. Nikad se nije požalila da je imala bilo kakav problem s dečkom, zato nas je ovo sada i ostavilo bez teksta - rekao je glumac Saša Pantić.

Hronologija

BRŽI OD POLICIJE

-3.15 Komšije čule buku i lomljavu iz njihovog stana

-3.50 Iz stana pobacane stvari s terase na ulicu

-3.57 Ivana prijavila policiji da je Srđan juri nožem

-3.59 Cvetanović pucao u Ivanu, pa u sebe

-4.02 Ivana sva krvava istrčala ispred zgrade

-4.03 Došli policija i Hitna pomoć

-4.17 Ivana prebačena na VMA

-4.24 Počeo uviđaj u stanu

-8.00 Odneto telo doktora Cvetanovića

Verili se početkom avgusta

LUDA JE, ALI I ČAROBNA ŽENA MOJIH SNOVA

Doktor Cvetanović je na Fejsbuku 12. aprila obznanio prijateljima da je u vezi. Ispod objave pljuštale su čestitke i komentari, a na komentar jednog Cvetkovićevog prijatelja „E pa da zalijemo“ Ivana je odgovorila: „Bez brige, zaliva sa mnom“. Četiri meseca od ove objave, 7. avgusta, dr Cvetković je na Fejsbuku objavio da se verio. U komentarima je svoju verenicu opisao kao „Čarobnu ženu i ženu njegovih snova“.

- Luda je možda, ali i čarobna. Nema laži u njenom ludilu. Ona je nešto posebno - napisao je Cvetanović o svojoj verenici.

foto: Kurir

Kurir / J. Rafailović - M. Ivanov

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track