Najnovije vesti

PROKLETSTVO PORODICE UBIJENE PEVAČICE: Cela familija Jelene je mrtva! ROĐAKA OTKRIVA JEZIVU TAJNU
Foto: Privatna arhiva, Dragana Udovičić

ZLA SUDBINA FAMILIJE UBIJENE PEVAČICE

PROKLETSTVO PORODICE UBIJENE PEVAČICE: Cela familija Jelene je mrtva! ROĐAKA OTKRIVA JEZIVU TAJNU

Crna Hronika

Ovo je strašno, cela porodica pevačice Jelene Marjanović nestala je za godinu dana! Najpre joj je umro otac Dušan, pa je onda ostala i bez strica. Ubrzo je preminula njena baka Pelagija, potom je Jelena ubijena, da bi od raka, ali i tuge za najmilijima preminula i majka Zorica. Na ovu porodicu bačeno je prokletstvo i ono još traje!

Ovako za Kurir počinje strašnu priču bliska rođaka ove porodice koja je na godišnjem pomenu Zorici Krsmanović prišla našoj novinarki i otkrila strašnu tajnu.

Nema više Krsmanovića

- Otišli su svi, nema više Krsmanovića! Ni sama ne znam na koliko sam sahrana i pomena bila. Dušan Krsmanović, Jelenin otac, koji joj je bio oslonac u životu, oboleo je 2007. godine od teške, maligne bolesti. Preminuo je samo nekoliko meseci nakon što je saznao da je bolestan, sve se dogodilo iznenada. Bio je to težak udarac za Jelenu. Od šoka je izgubila glas, počela je da peva tek posle tri godine. Ubrzo je umro i njegov brat, a Jelenin stric. Ona je za njega bila posebno vezana - priča rođaka i dodaje:

foto: Privatna Arhiva

- U međuvremenu, od kancera je obolela i Jelenina majka Zorica. Onda je došao taj kobni 2. april 2016, kad je Jelena nestala, a njeno telo nađeno je dan kasnije na nasipu u Borči. Nesreći ove porodice nije došao kraj. Jelenina baka Pelagija (75) umrla je 25. maja. Od tuge za ubijenom unukom dobila je moždani udar. Zdravstveno stanje Zorice Krsmanović (53) od tada se još više pogoršalo. Njena bolest je uzela maha, pa je u septembru smeštena u bolnicu. Umrla je 4. oktobra 2016. u svojoj kući u Borči.

Biće još žrtava

Naša sagovornica otkriva da je čula da je na ovu porodicu pre deset godina bačena kletva, koja je počela da se ispunjava odlaskom Jeleninog oca.

foto: Privatna Arhiva

- Neverovatno da je nestala čitava porodica! Sve normalni i čestiti ljudi, ne znam šta su skrivili, a sada su mrtvi. Kad sam čula za tu kletvu nisam verovala niti obraćala mnogo pažnju, a onda su počeli da odlaze jedan za drugim. Zla kob je uzela maha i ko zna da li će se zaustaviti. Strahujem da ovo nije kraj, da se serija nesreća neće zaustaviti i da će, nažalost, biti još žrtava - priča ova očajna žena.

GODIŠNJICA SMRTI ZORICE KRSMANOVIĆ BEZ MARJANOVIĆA BEZ ZORANOVE FAMILIJE NA POMENU MAJCI PEVAČICE!

foto: Nebojša Mandić

Rođaci pokojne Zorice Krsmanović, majke ubijene pevačice Jelene Marjanović, juče su na groblju Zbeg održali godišnji pomen. Osim bliskih rođaka i prijatelja, na groblju nije bilo ni traga od porodice Marjanović, familije njenog uhapšenog muža Zorana.Dvadesetak najbližih rođaka je uz prisustvo sveštenika obeležilo godišnjicu smrti Jelenine majke. Uplakani rođaci držali su se zajedno, ali nisu želeli da daju izjave.

- Nemojte, molim vas, nije ni vreme ni mesto, ne želimo ništa da pričamo - rekla je Zoričina sestra Ljubica.

Koliko je pokojna Zorica bila voljena govori i činjenica da je nekoliko ljudi koji su se zatekli kraj okolnih grobova prišlo i zapalilo sveće i ispred njenog spomenika. Žena koja se zatekla u blizini spomenika Zorice Krsmanović prišla je porodici i upalila sveću. Kad se vraćala, okrenula se ka novinarima.

-Zatvorite sve Marjanoviće - rekla je očigledno revoltirana Zoranovim hapšenjem i nedolaskom porodice na pomen.

Nakon što je obred završen, većina rođaka uputila se ka grobu Jelene Marjanović. Odneli su cveće i sveće, koje su položili na Jecin grob. Sestra Teodora obrisala je Jeleninu sliku, a uplakani rođaci zadržali su se petnaestak minuta u tišini i posmatrali mesto gde je pevačica sahranjena. Vladimir Marjanović i njegov mlađi sin Miloš juče nisu odgovarali na pozive novinara Kurira.

Zoran Marjanović NE VOLIM DA IDEM NA GROBLJE

foto: Dragan Kadić

I da je na slobodi, Zoran Marjanović ne bi došao na taštin pomen, tvrdi za Kurir njegov poznanik.

Zoran je ranije govorio: „Šta ću ja na groblju, ne volim da idem tamo. Bio sam na sahrani i to je dovoljno. Idem samo na mesto gde je sahranjena moja polovina“ - tvrdi naš izvor.

Vladimir i Miloš Marjanović u tužilaštvu OTAC I BRAT NA SASLUŠANJU 16. OKTOBRA

foto: Zorana Jevtić

Više tužilaštvo u Beogradu zakazalo je za 16. oktobar saslušanje prvih svedoka u istrazi protiv Zorana Marjanovića, potvrđeno je za Kurir iz njegovog advokatskog tima. Pozivi za svedočenje upućeni su Teodori Krsmanović, sestri od strica ubijene Jelene, ocu i bratu Zorana Marjanovića, Vladimiru i Milošu.

-Otklonjena je opasnost od uticaja na svedoke, a skandalozno je što se saslušanje svedoka zakazuje mesec dana nakon pritvora osumnjičenog, jer organi imaju obavezu da postupaju po naročitoj hitnosti - rekli su nam iz advokatskog tima Marjanovića.

foto: Kurir

Najbolji vodič za zdravlje

foto: Kurir

DANAS U KURIRU POKLON DODATAK DR KURIR: Zašto hormoni polude

U današnjem dodatku Dr Kurir pročitajte kako i u kojoj meri stres utiče na disbalans hormona, koji su početni simptomi i kako se manifestuju.

Saznajte koje su životne navike čijim promenama možete da utičete na rešavanje ovog problema.

Pored toga, donosimo vam i male trikove za dobar san, otkrivamo koji je jelovnik u skladu sa vašom genetikom, kao i koliko je dobar sok od rotkve za jačanje organizma.

Ne propustite svake nedelje u Kuriru, najbolji vodič za zdravlje!

foto: Kurir

Kurir / Ekipa Kurira 

Foto: Privatna arhiva, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da li je govor tela odao Zorana Marjanovića? Pogledajte kako je ponašao muž ubijene pevačice u intervjuu koji je dao posle sahrane!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...