MISTERIOZNI SUSRET U SAVA CENTRU Detektivka sve ispričala: Kada sam videla kako Zorica izgleda ZALEDILA SAM SE! Koristile smo šifru "Tiganj"!
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen

ubistvo Jelene Marjanović

MISTERIOZNI SUSRET U SAVA CENTRU Detektivka sve ispričala: Kada sam videla kako Zorica izgleda ZALEDILA SAM SE! Koristile smo šifru "Tiganj"!

Crna Hronika -

Katarina Ostojić, detektivka i spoljni saradnik inspektora koji istražuje ubistvo Jelene Marjanović sinoć je u vili Parova iznela niz saznanja koja su šokirala srpsku javnost.

Detetivka je na samom startu rekla da je u emisiju došla samo zbog Jelene i da bi smirila svoju savest.

- Ne bi došla ovde da se bojim da išta kažem. Ja ne radim u policiji, ja sam spoljni saradnik jednog inspektora. Moj zadatak je bio da u roku od 24 časa dođem u komunikaciju sa Zoranom Marjanovićem. To sam uspela tako što sam se učlanila u grupu na fejsbuku. Tu sam upoznala i Lelu Kufner iz Beča, koja je imala lažni profil, i govorila da Zoran nije ubica i da mora da mu se pomogne - ispričala je detektivka kako je inicirala kontakt sa osumnjičenim Zoranom.

Ostojić je objasnila kako se upoznala sa Zoranovom ljubavnicom Zoricom Mitrović, ispričala zašto su koristili baš šifru "Tiganj" i kako se šokirala njenim izgledom prilikom susreta.

Domaći zadatak koji sam dobila od nje bio je da napravim lažne profile i govorim da nije on kriv. Sa Zoricom sam se našla lično u "Sava centru".

Davno je u Austriji ubijena jedna Jelena, nju je ubio dečko udarcem tiganjem u glavu i zbog toga je lozinka za naš sastanak bila tiganj. Kada sam ušla u "Sava centar", sa velike daljine sam ugledala Zoricu i zaledila se! Bila sam ubeđena da je Jelena, izgledala je potpuno isto kao ona. Zorica je rekla da je 100% sigurna da Zoran nije ubio Jelenu - ispričala je Ostojić. VIše o tome čitajte OVDE!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da li je govor tela odao Zorana Marjanovića? Pogledajte kako je ponašao muž ubijene pevačice u intervjuu koji je dao posle sahrane!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track