TEŠKA NESREĆA NA PUTU ŽABALJ - ČURUG: Auto se zakucao u neosvetljen traktor, poginuo suvozač (53)!
Foto: Nebojša Mandić

Traktorista uhapšen

TEŠKA NESREĆA NA PUTU ŽABALJ - ČURUG: Auto se zakucao u neosvetljen traktor, poginuo suvozač (53)!

Crna Hronika -

ŽABALJ - Pedesettrogodišnji P.L iz Novog Sada, izgubio je život u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila večeras oko 18.30 časova, na putu Žabalj-Čurug.

– Z.R. (56) iz Novog Sada zadobio je višestruke teške telesne povrede, stabilnog stanja i za sada je zadržan u Urgentnom centru, dok je S.R. (59) iz Novog Sada, zadobio je višestruke teške telesne povrede, stabilnog stanja i biće zadržan u Urgentnom na daljem lečenju – potvrđeno je Kuriru u Kliničkom centru Vojvodine

Kako nezvanično saznajemo, do saobraćajne nesreće je došlo kada je automobil “reno 4” , novosadskih tablica, udario u traktor, sa neosvetljenom prilikolicom.

Uviđaj je još u toku, a saobraćaj je zaustavljen na toj deonici.

Uhapšen vozač traktora

Slobodan Z. (23) iz Žablja, vozač traktora, uhapšen je pod sumnjom da je skrivio preksinoćnu saobraćajnu nesreću na putu Žabalj – Čurug.

Dvojica teško povređenih su zadržani u bolnici na daljem lečenju. Vozač je zadobio višestruke teške povrede i posle ukazane lekarske pomoći u Urgentnom centru, prevežen je na grudnu hirurgiju Instituta u Sremskoj kamenici. I putnik u automobilu se zbog višestrukih povreda i dalje nalazi u bolnici u Urgentnom centru KC Vojvodine. U Kliničkom centru Vojvodina nam je rečeno da su obojica povređenih u stabilnom stanju.

Traktoristi Slobodanu Z. je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i biće priveden na saslušanje nadležnom tužiocu.

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja