JEZIVO SAMOUBISTVO KOD POŽAREVCA: Pucao sebi u grudi, lekari ga spasli, a kad je čuo da će ostati nepokretan skočio sa prozora bolnice
Foto: Zorana Jevtić

Počinio samoubistvo zbog zdravstvenih problema

JEZIVO SAMOUBISTVO KOD POŽAREVCA: Pucao sebi u grudi, lekari ga spasli, a kad je čuo da će ostati nepokretan skočio sa prozora bolnice

Crna Hronika -

Saša Ilić (43) odlučio je da oduzme sebi život jer je od lekara saznao da postoji mogućnost da će zbog bolesti ostati nepokretan

Saša Ilić (43) iz Brežana kod Požarevca ubio se kad je skočio s drugog sprata Opšte bolnice u Požarevcu, u kojoj su se lekari borili da ga spasu, pošto je nedelju dana ranije već jednom sebi pokušao da oduzme život pištoljem za ubijanje životinja.

Kako nezvanično saznajemo, nesrećni čovek se ubio jer je od lekara saznao da postoji mogućnost da će zbog bolesti ostati nepokretan.

- Saša je dugo imao zdravstvenih problema, a kada su mu lekari rekli da će zbog problema s kičmom najverovatnije ostati nepokretan, pao je u depresiju. Verujem da nije želeo nikome da bude na teretu. Prvi put je pokušao da se ubije sredinom meseca. Pucao je u sebe pištoljem za ubijanje stoke. Srećom, ostao je živ, pa je prevezen u bolnicu, gde su se lekari borili da ga spasu. Međutim, čim se posle nedelju dana donekle oporavio, otvorio je prozor u bolnici i skočio sa oko deset metara visine na pločnik - rekao je za Kurir jedan od meštana sela Brežane kod Požarevca.

Kako je tokom istrage utvrđeno, Ilić se u noći između 19. i 20. oktobra iskrao s odeljenja hirurgije, otišao na drugi sprat, otvorio prozor i skočio. Pri padu je zadobio povrede lobanje i prelom desne ruke. Lekari su pokušali da ga reanimiraju, međutim, u tome nisu uspeli. Inače, Iliću su roditelji ranije preminuli, a imao je suprugu i sestru.

Kurir / J. R.

Foto: Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Novi detalji tužilaštva! Evo kada se Zoran Marjanović odvojio od ćerkice i kada je usmrtio Jelenu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track